Видеовете текстилни изделия, които предлагаме

Видеовете текстилни изделия, които предлагаме

 

Разнообразие от спално бельо гарантиращо комфорт

 

 

Качествената изработка на текстилни изделия винаги е лесно разпознаваема в момента, в който се докоснете до тях. Ако желаете да снабдите вашият дом или хотел с уникални дизайнерски изделия, можем да Ви гарантираме, че ще намерите точно това от което се нуждаете, когато разгледате разнообразието, което предлагаме.

 

Комплекти

Красивото спално бельо винаги е символ за изисканост, стил и уникален вкус в една спалня. С достатъчно въображение и голямото разнообразие от първокласни изделия, които предлагаме, Вие ще можете да създадете един впечатляващ стил отразяващ специфичния Ви вкус.

 

Протектори

Ако искате да предотвратите приплъзване на чаршафите върху матрака, възползвайте се от нашите протектори, които ще осигурят допълнителна мекота предпазваща от замърсяване и износване.

 

Калъфи за матраци

Практичните ластици за ъглите на матрака осигуряват удобна употреба и отличен външен вид. По този начин може да бъдете сигурни за предпазването му, и същевременно за привлекателният нов стил.

 

Олекотени завивки

Меките и олекотени завивки представляват прекрасен вариант за допълнение към вашето спално бельо. Предлагаме варианти както за лятото, така и за зимата с пълнеж от ПЕ вата с различна плътност.

 

Възглавници

Един от най-продаваните и популярни артикули, които се произвеждат от нашата копмания са възглавниците ни. Гарантиращи несравним комфорт и прекрасен стил, те ще са перфектният избор за вашите нужди!

 

Villa Fiori

Моделите от серията на Вила Фиори са ексклузивно изработени от мако-сатен със 100% естествен памук и специална предварителна обработка от най-високо ниво. Предоставени от ателиета на немски дизайнери, тези произведения ще допринесат за уникалната визия на всяко помещение!

 

СД Ливиа-М винаги може да Ви предостави най-висококачествените текстилни изделия, а ако целите уникален стил – можете да се консултирате с експертите ни за нови идеи и съвет. Свържете се с нас днес, за да научите повече за услугите, които предлагаме в София и цяла България!