Как да съчетаем спалното бельо с цялостния интериорен дизайн?

Как да съчетаем спалното бельо с цялостния интериорен дизайн?

Каква трябва да бъде идеалната спалня?

Зависи от индивидуалната  концепция за "идеалната спалня" на всеки. От дизайнерска гледна точка, тя може да бъде толкова малка и уютна като будоар - с маса от красиви дрънкулки и голямо хай-тек пространство -  с легло в средата.

Но във всеки случай, това е част от вашия дом, където можете да се отпуснете и да придобиете нова енергия. Ето защо е важно,  леглото и матрака да са с високо качество и да  са произведени в съответствие с модерните технологии.От какви критерии трябва да се ръководим при закупуване на спално бельо?
Ние всички знаем колко лесно уязвим е сънят.Той може да бъде  съсипан от такава "дреболия" като насъбралия се чаршаф под тялото ни!. Примери за такива дребни неща, всеки от нас може да даде повече от една дузина.

И тук трябва да е абсолютно водещ критерия за качествената и точна изработка от производителтие на спално бельо !

Първо, то трябва да бъде изработено от абсолютно естествен материал.

На второ място, спално бельо трябва да бъдат с перфектна изработка!. Всички шевове трябва да бъдат на мястото си и без да се усещат от тялото!.

„ЛИВИА-М” предлага спално бельо  в няколко тематични области:

 

  • Колекция „Хармония”: изумително чисто съчетание от едноцветни тъкани с дискретна бродерия на калъфките.
  • Колекция „Романтика” :Великолепни модели от бродерии, в модерни съчетания с едноцветни тъкани – уникално съчетание между вечната класика и модерното усещане за уникалност!
  • Колекция „Флоранс”: Изобилието и разнообразието на флорални мотиви, лято, нежност и чувственост е основната тема в тази колекция.. В това легло ще бъде топло и слънчево на юг по всяко време на годината.
  • Колекция „Бори”: Елегантност, изящество и много дързост лъхат от десените в тази колекция. Ако направите своя избор в нея, несъмнено ще бъдете с чувството че сте на верния път денонощно!
  • Колекция „Урбаника”Посока "Junior"линия, предназначени специално за деца и юноши. В основата на тази идея са светли и смешни снимки, меки и деликатни тъкани, бои, разработен по специална формула. Посока "Геометрия" За феновете на строги и ясни геометрични фигури клетъчна линия ленти "геометрия". Простотата и елегантността на формите, стегнатост и прецизен дизайн характеризират бельо тази посока. Посока "тенденция" линия, предназначена да отразява вкусовете на онези, които предпочитат абстрактни дизайни и тенденции авангард. Всеки дизайн парцел - това пространство за въображението, способността да се видят нови щрихи да завърши общия състав Посока "Travel" солен мирис на море, вятърът в платната, екзотични далечни страни се чувстват в нашата посока, "Travel"

 

Спалнята е място за релакс и спокойствие, място което определя как ще се развие останалата част от деня ви. Място което си е само ваше и можете да останате насаме с мислите си, да се отдадете на любим човек или просто да се отпуснете в прегръдките на съня…ето защо това е стаята, към която трябва да се отнасяте с най-голямо уважение. Важно е да инвестирате достатъчно в това място, за да имате желанието в края на деня да се върнете в нея.

Относно декорацията в спалнята, цветовете на стените, пердетата и мебелите, може би е добра идея да изберете нещо неутрално. Неутралните цветове са не само успокояващи, но и ви позволяват да смените целия изглед и излъчване на спалнята само с подмяната с ново и хубаво спално бельо. На пазара има толкова много различни видове спално бельо, че вероятно ще се изумите от видовото разнообразие, различните десени и материи. Хубаво е да изберете нещо, което е не само атрактивно за окото, но и под чаршафите. Египетският памук вероятно е най-комфортната и луксозна материя в спалното бельо.