За нас

Ливиа-М е една от водещите фирми в България в производството на спално бельо и изделия за интериора.

 “Ливиа-М” присъства успешно на българския пазар от 1990 година. Признание за успеха и авторитета й като производител на спално бельо са престижните награди, които бележат възходящия път на развитие. В началото два “Златни лъва”, присъдени от Съюз “Произведено в България” утвърдиха покриването на високите критерии за качество и дизайн на българския пазар. През 2000г. на тържествена церемония в Женева “Ливиа-М” получи международна Златна звезда за качество, а две години по-късно в Париж й бе присъдена и Платинена звезда. След тях още един Златен лъв през 2005 година.

Зад тези внушителни признания се крият години на упорит и всеотдаен труд. “Ливиа-М” е създадена през декември 1990г. като фирма за производство на спално бельо. В момента разполага със собствена модерна производствена база, оборудвана с необходимата техника - различни шевни машини, бродировачни автомати, прошивни машини за юргани и шалтета. През 1995г. и 1996г. година създава верига от над тридесет магазина в страната, в които предлага своята продукция.

“Ливиа-М” е една от водещите фирми в производството на спално бельо и изделия за интериора в България. Ежегодно фирмата е увеличавала производството си и е разширявала асортимента си в зависимост от потребностите на пазара, като понастоящем е на едно от първите места по обем на производство и продажби на спално бельо в страната. В номенклатурата на производството на фирмата вече фигурират над 1000 артикула, всички предназначени за домашния интериор. Регистирана е по ЕАН и притежава национален идентификационен номер. Притежава собствена търговска марка и патентна защита на част от изделията си.
“Ливиа-М” участва в провежданите ежегодни изложения в страната и чужбина като “Произведено в България”, “Стройко”, текстилни изложения в Москва и Скопие, както и в най-престижния международен панаир за интериорен текстил в Европа HEIMTEXTIL във Франкфурт, Германия. Все по-активни са контактите ни и с хотелиери, техният брой сред сериозните ни клиенти непрекъснато се увеличава - добрият дизайн, доброто качество и бързите срокове на изпълнение са причина за растящото доверие към марката “Ливиа-М”.

Доставяме тъкани от Испания, Германия и Литва за хотелско и индивидуално хотелско обзавеждане.

Награди

Признание за успеха и авторитета на "Ливиа-М", като производител на спално бельо са престижните награди, които бележат възходящия път на развитие. В началото два “Златни лъва”, присъдени от Съюз “Произведено в България” утвърдиха покриването на високите критерии за качество и дизайн на българския пазар. През 2000 г. на тържествена церемония в Женева “Ливиа-М” получи в Женева международна Златна звезда за качество, а две години по-късно в Париж й бе присъдена и Платинена звезда.

МЕЖДУНАРОДНА ПЛАТИНЕНА ЗВЕЗДА ЗА КАЧЕСТВО
ПАРИЖ 2002 година
МЕЖДУНАРОДНА ПЛАТИНЕНА ЗВЕЗДА ЗА КАЧЕСТВО - ПАРИЖ 2002 година
ЗЛАТНА ЗВЕЗДА ЗА КАЧЕСТВО
ЖЕНЕВА 2000 година
ЗЛАТНА ЗВЕЗДА ЗА КАЧЕСТВО - ЖЕНЕВА 2000 година
ЗЛАТЕН ЛЪВ ПРОИЗВЕДЕНО В БЪЛГАРИЯ
СОФИЯ 1996, 2000, 2005 година
ЗЛАТЕН ЛЪВ ПРОИЗВЕДЕНО В БЪЛГАРИЯ - СОФИЯ 1996, 2000, 2005 година

Магазини

1. София, ж.к. Стрелбище, бл. 24 партер - aтелие за поръчки
2. София, бул.“Македония“ 29 – магазин за текстил
3. Лом, ул. „Дунавска“ 65 – магазин за текстил