0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN

Полезно за теб и твоя дом

Всичко, което трябва да знаете, когато използвате текстилни изделия в интериорния дизайн на Вашия дом

Доста често, в интериорния дизайн, текстилът изглежда претрупан и не на място. Много хора считат текстилните изделия не като решаващ елемент на дизайна, а като допълнителен елемент.

Няколко полезни съвета за коледна украса и празнично настроение

Наближава Коледа, когато навън е студено, вали сняг и единственото нещо, което много хора искат е да се затворят по къщите си, на топло, с чаша вино. Какво означава това? Време е да започнете да украсявате Вашия дом за Коледа.

Изберете най-подходящата покривка за коледните празници!

Коледа наближава! Основните събития са вечерята на Бъдни вечер и Коледния обяд. Със сигурност има много елементи, които трябва да се вземат предвид, когато създавате празнична обстановка във Вашия дом.

Как да изберем правилните чаршафи за да се преборим със студените зимни нощи

Тъй като температурите стават все по-ниски, има вероятност да сте се замисляли за това какви чаршафи да изберете за тази зима. Точно като любимото ви зимно одеяло, намирането на най-удобните чаршафи за зимата почти сигурно означава това, че ще прекарвате студените зимни нощи в комфорт и дълбок сън.

Как да изберете правилното обзавеждане според Вашата зодия (част 2)

Продължаваме темата за правилното обзавеждане на дома според Вашата зодия, за да бъдете повече от сигурни кои продукти да изберете, когато посетите нашия магазин за пердета и спално бельо в София.

Как да изберете правилното обзавеждане според Вашата зодия (част 1)

Вярвате или не, зодиакалният Ви знак разкрива много за Вас и за това как ще обзаведете Вашия дом. Независимо от предпочитанията Ви за стил, цвят и обзавеждане, всичко опира до това под кой знак сте родени.

3 полезни съвета как да избираме завеси по поръчка

Много хора търсят професионално мнение, когато избират подходящата материя и дължина за своите завеси. За различните хора, думата “подходящ” има различно значение, но има някои общи правила, към които е хубаво да се придържаме.

Осигурете си удобство в леглото с подходящите чаршафи и аксесоари

Ако вземете под внимание цялото време, което отделяте за правилния избор на възглавници, чаршафи и шалтета, вероятно ще осъзнаете, че е повече от това, което реално прекарвате в леглото.

Как да направим перфектния избор на детски чаршафи?

Когато избирате чаршафи за Вашето дете, Вие всъщност задавате тона и комбинирате цветове, които да го радват.

Комбинация от пердета и щори - идеалното решение за всеки дом

За почти никого не е тайна фактът, че правилно подбраната комбинация от щори и завеси може значително да променят усещането във всяка една стая. Хората често си мислят, че трябва да направят избор между двете опции, но защо не и двете?

Как да изберем пердета и щори според големината и вида на стаите?

В много домове, завесите са най-добрият вариант за декориране на интериора. Те лесно дават живот на една стая. Обикновено, обаче, това е последното нещо, на което обръщаме внимание, защото сме твърде заети да избираме декоративни предмети за стаята, различни цветове и мебели, които създават пълна хармония

Готовите текстилни изделия ще Ви спестят доста време и пари

Готовите завеси се предлагат в няколко стандартни размера, които със сигурност улесняват намирането на правилните такива, които съответстват на Вашите прозорци. Има доста места, от които да изберете текстилните изделия в София, но в тази статия ще разберем защо да изберете нашия магазин.

Предимствата на шалтетата

В днешно време, шалтетата се използват да покрият леглата ни и да допринесат за подредения и спретнат вид на нашата спалня. За да разберете повече по темата и да бъдете по-информирани следващия път когато влезете в нашия магазин за шалтета в София, в тази статия сме Ви посочили няколко предимства, от които можете да се възползвате.

Лятото е тук. Сменете зимните чаршафи!

С наближаването на лятото, може би сте от хората, които искат да ползват подходящите за сезона чаршафи. Изискват се няколко бързи промени, които ще превърнат топлото Ви легло в прохладно и свежо място, на което ще спите по-добре, дори и в най-горещите дни и нощи от летните месеци.

Предимствата на поръчковите завеси - инвестиция, която си заслужава

Истината е, че със специално изработени пердета, Вие лесно можете да допринесете за комфорта и уюта, който искате да създадете във Вашия дом.

Как да се грижим за пердетата в нашия дом?

Пердетата във всеки дом без съмнение допринасят за уютната обстановка във всяка стая. Същевременно, те дават усещане за топлина...

Как да спим по-пълноценно? Няколко идеи за по-дълбок сън

Модерните спални със сигурност са създадени с помощта на доста интересни елементи. В повечето случаи, те са минималистични, “лъскави”, с изчистен дизайн.

Какви пердета да изберем за хола? Няколко вдъхновяващи идеи за по-красив дом

Неоспорим факт е, че пердетата играят важна роля във всеки хол. Те предлагат уединение и изолация и допринасят за завършения вид на стаята.