0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN

Полезно за теб и твоя дом

Летни тенденции при спалното бельо - 2023

Лятната мода при спалното бельо за 2023 залага на комфорта и стила. Ако се чудите какво точно значи това, продължете да четете тази страница или се обърнете към нашите консултанти от Ливиа - М, магазин за чаршафи в София.

Предимства на блекаут пердетата

Ключът към усещането за комфорт у дома през горещините се крие в пердетата. Днес ще Ви запознаем с много предпочитаните напоследък блекаут пердета, а в магазина ни за пердета в Стрелбище, София може да закупите най-подходящите продукти за Вашия дом и вкус. Ние сме Ливиа-М.

Как да изберете правилните пердета и щори за хоум офиса

Ако искате да изглеждате като истински професионалисти, трябва да помислите как да създадете стилна и професионална среда в офиса си.

Професионални съвети за качествен сън

Чудите ли се защо ви е толкова трудно да се насладите на дълъг и качествен сън? Причината може да е по-очевидна отколкото смятате.

Как да изберете правилните пролетни завеси?

Пролетта дойде. Време е за освежаване на дома. Сигурно вече сте се запасили с нови покривки и декоративни възглавнички на флорални мотиви, за да подчертаете настъпването на новия сезон.

Как да опазите домашния текстил от любимци?

Всеки обича да се погушка с любимеца си в леглото. Но малко хора го правят. Причината е повече от очевидна – домашните любимци могат не само да изцапат, но и напъло да съсипят новите Ви чаршафи, декоративни възглавнички и шалтета.

Мисия стилен интериор: качествени пердета и щори

Разкрийте потенциала на вашия интериор. Как? С качествени пердета и щори. Много хора не обръщат внимание на тези на пръв поглед ненужни елементи от интериора, но те могат да ви помогнат лесно да преобразите всяка стая.

Сатенените чаршафи – алтернатива на спалното бельо от коприна

Много потребители се чудят каква е причината спалното бельо от сатен да е толкова популярно. Всъщност, причините са доста.

Как правилно да се грижим за олекотените завивки вкъщи

Един от най-често срещаните въпроси, които нашите клиенти задават е как се перат олекотени завивки.

Какво трябва да знаете за пердетата ушити по поръчка?

Пердетата са задължителен елемент за уюта и комфорта на всеки дом. И макар да е възможно да намерите точно това, от което имате нужда като размер, плат и цвят директно в магазина, това е малко вероятно.

Къси или дълги пердета: това е въпросът

Един от най-често задаваните въпроси от наши клиенти е свързан именно с дължината на пердетата.

Няколко полезни съвета как да изберем подходяща олекотена завивка

Макар че повечето хора асоциират олекотените завивки със студените месеци, те могат да се използват през цялата година, особено ако ги изберете правилно.

Какви чаршафи да изберем тази зима?

С настъпването на студените месеци е време да подготвим дома за зимата. Какво значи това в света на спалното бельо?

Кои са основните видове окачване на пердета и завеси?

Един от основните въпроси когато става дума за избор на пердета за дома е именно тяхното окачване.

Как правилно да се грижим за спалното бельо от лен

Едно от най-често срещаните схващания за спалното бельо от лен, и ленените изделия като цяло, е че поддръжката им е много трудна и сложна.

Няколко полезни съвета за правилната поддръжка на Вашите вътрешни щори

Вътрешните щори продължават да бъдат сред най-популярните избори когато става дума за защита на дома или офиса от силните слънчеви лъчи.

Защо да изберем спално бельо от лен

Спалното бельо от лен е сред най-популярните и предпочитани материи в света. Зад неговата популярност се крият много полезни качества и предимства, които човек лесно може да оцени.

Ленени пердета – как да ги използваме вкъщи?

Въпреки че модата има цикличен характер, има няколко неща, които винаги ще бъдат модерни, а именно естествените и екологични материали.