0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN

Полезно за теб и твоя дом

Мисия стилен интериор: качествени пердета и щори

Разкрийте потенциала на вашия интериор. Как? С качествени пердета и щори. Много хора не обръщат внимание на тези на пръв поглед ненужни елементи от интериора, но те могат да ви помогнат лесно да преобразите всяка стая.

Сатенените чаршафи – алтернатива на спалното бельо от коприна

Много потребители се чудят каква е причината спалното бельо от сатен да е толкова популярно. Всъщност, причините са доста.

Как правилно да се грижим за олекотените завивки вкъщи

Един от най-често срещаните въпроси, които нашите клиенти задават е как се перат олекотени завивки.

Какво трябва да знаете за пердетата ушити по поръчка?

Пердетата са задължителен елемент за уюта и комфорта на всеки дом. И макар да е възможно да намерите точно това, от което имате нужда като размер, плат и цвят директно в магазина, това е малко вероятно.

Къси или дълги пердета: това е въпросът

Един от най-често задаваните въпроси от наши клиенти е свързан именно с дължината на пердетата.

Няколко полезни съвета как да изберем подходяща олекотена завивка

Макар че повечето хора асоциират олекотените завивки със студените месеци, те могат да се използват през цялата година, особено ако ги изберете правилно.

Какви чаршафи да изберем тази зима?

С настъпването на студените месеци е време да подготвим дома за зимата. Какво значи това в света на спалното бельо?

Кои са основните видове окачване на пердета и завеси?

Един от основните въпроси когато става дума за избор на пердета за дома е именно тяхното окачване.

Как правилно да се грижим за спалното бельо от лен

Едно от най-често срещаните схващания за спалното бельо от лен, и ленените изделия като цяло, е че поддръжката им е много трудна и сложна.

Няколко полезни съвета за правилната поддръжка на Вашите вътрешни щори

Вътрешните щори продължават да бъдат сред най-популярните избори когато става дума за защита на дома или офиса от силните слънчеви лъчи.

Защо да изберем спално бельо от лен

Спалното бельо от лен е сред най-популярните и предпочитани материи в света. Зад неговата популярност се крият много полезни качества и предимства, които човек лесно може да оцени.

Ленени пердета – как да ги използваме вкъщи?

Въпреки че модата има цикличен характер, има няколко неща, които винаги ще бъдат модерни, а именно естествените и екологични материали.

Как правилно да перем спалното бельо в домашни условия

Може би най-често срещаният спор, когато става дума за спалното бельо и неговата грижа, е въпроса колко често трябва да го перем. Като водещ магазин за спално бельо в София, нашият екип от Ливиа М често съветва клиентите ни за най-правилната грижа в домашни условия.

3 прости стъпки, с които да декорирате спалнята си като дизайнер

Чудели ли сте се как един дизайнер би декорирал спалнята си? Копнеете ли да създадете луксозен вид у дома? Създаването на уют в спалнята изисква повече от закупуването на нови чаршафи или завивки.

Съвети за правилно изпиране на пердетата у дома

Един от най-често задаваните въпроси, които получаваме в нашия магазин за пердета и щори в София е как правилно да се грижим за пердетата вкъщи.

Какво трябва да знаем за различните материи при спалното бельо?

Един от ключовите моменти при избора и поддръжката на спално бельо, е да познаваме добре материята, от която е изработено то.

Съвети при избора на чаршафи за дома

Независимо дали искате да си купите цял спален комплект или предпочитате да си съставите такъв сами, от изключителна важност е да знаете какви материи се предлагат на пазара и коя е най-подходящата според сезона.

Предимствата на пердетата по поръчка и какво трябва да знаете предварително

Въпреки богатото разнообразие от щори на пазара, пердетата си остават класика в жанра и продължават да са едни от най-подходящите интериорни решения.