0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN
Надолу

Полезно за теб и твоя дом

Предимствата на поръчковите завеси - инвестиция, която си заслужава

Истината е, че със специално изработени пердета, Вие лесно можете да допринесете за комфорта и уюта, който искате да създадете във Вашия дом.

Как да се грижим за пердетата в нашия дом?

Пердетата във всеки дом без съмнение допринасят за уютната обстановка във всяка стая. Същевременно, те дават усещане за топлина...

Как да спим по-пълноценно? Няколко идеи за по-дълбок сън

Модерните спални със сигурност са създадени с помощта на доста интересни елементи. В повечето случаи, те са минималистични, “лъскави”, с изчистен дизайн.

Какви пердета да изберем за хола? Няколко вдъхновяващи идеи за по-красив дом

Неоспорим факт е, че пердетата играят важна роля във всеки хол. Те предлагат уединение и изолация и допринасят за завършения вид на стаята.

Спалните на Леонардо ди Каприо, Джъстин Бийбър и Брус Уилис

Със сигурност е имало моменти, в които сте се чудили как живеят звездите, какво ядат, как и с кого прекарват малкото свободно време, което имат.

Историята на пердетата и щорите

Всяка една завеса може да бъде поставена с две цели - декоративна и функционална. Завесите Ви може да допълват интериора или да бъдат центъра на вниманието в стаята. Замисляли ли сте се всъщност кога и защо хората са започнали да ги използват?

Щори или завеси? Направете правилния избор за Вашия дом

В тази статия ще разберете разликите между щорите и завесите. Само така, Вие ще можете да прецените кой избор ще отговори максимално на очакванията Ви

Как подходящото спално бельо ще допринесе за Вашия пълноценен сън?

В днешно време, на почти всеки човек му се е случвало да се събуди от алармата си рано сутрин, a той да си мисли, че все още не е време за ставане.

Модни тенденции за завеси през 2020

Мислите ли си кой е най-подходящият начин да подобрите обстановката във Вашия хол, кухня или спалня? Може би не сте готови за ремонт?

Тенденции при спалното бельо за 2020

Какво значение всъщност има спалнята за Вас? Това е мястото, където се оттегляте от ежедневните си проблеми и задачи, а също така и мястото в което презареждате съзнанието си и се отдавате на отдих.

Какво трябва да знаем за спалните комплекти от памук Ранфорс?

Изборът на спален комплект за спалнята винаги е придружен от сравняване на цени, марки, и материи. Една от най-предпочитаните материи е памукът със своята мекота и органичен произход. Той обаче има много разновидности, като една от тях е именно Ранфорс.

Какво трябва да знаете за естествените материи при платовете за пердета

Искате да намерите качествени пердета в София от естествени материи? А знаете ли какво точно включват те и какви са техните предимства? Ето всичко, което трябва да знаете за тях!

Критерии, по които избираме ново спално бельо

Как избирате спалното си бельо? Според разцветката и размера или имате предпочитания към определени фирми производители и материи?

Какво е добре да знаем преди да си купим пердета? 

Ако се допитате до професионални интериорни дизайнери за това какъв аксесоар би допълнил отлично всяка стая във Вашия дом, то без съмнение повечето ще кажат с увереност, че това са пердетата.

Какво трябва да знаем за използването на текстила в интериорния дизайн?

Като предпочитан магазин за текстилни изделия в София, вярваме че текстилът е ключов елемент за интериорния дизайн. Една стая не би могла да бъде напълно завършена без текстил.

Защо да изберем спални комплекти от перкал?

Не сте сигурни дали перкалът е материя, която е подходяща за спално бельо? Ако това е така, тази статия е точно за Вас!

Кадифени пердета: Съвети за декориране

Кадифето е една от онези материи, които сякаш никога не излизат от мода. Мекият и луксозен мъх, който придава на тази привличаща вниманието материя своята осезаемост, я прави идеалния материал за добавяне на елегантен щрих към всяка стая в дома.

Щори в съчетание с пердета – правилният избор за модерни и функционални жилища

Различните слоеве осигуряват допълнително ниво на уединение, придават дълбочина на помещението, и подобряват енергийната ефективност на дома. В много от модерните днес жилища можете да видите съчетание между пердета и щори