0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN

Полезно за теб и твоя дом

Как правилно да перем спалното бельо в домашни условия

Може би най-често срещаният спор, когато става дума за спалното бельо и неговата грижа, е въпроса колко често трябва да го перем. Като водещ магазин за спално бельо в София, нашият екип от Ливиа М често съветва клиентите ни за най-правилната грижа в домашни условия.

3 прости стъпки, с които да декорирате спалнята си като дизайнер

Чудели ли сте се как един дизайнер би декорирал спалнята си? Копнеете ли да създадете луксозен вид у дома? Създаването на уют в спалнята изисква повече от закупуването на нови чаршафи или завивки.

Съвети за правилно изпиране на пердетата у дома

Един от най-често задаваните въпроси, които получаваме в нашия магазин за пердета и щори в София е как правилно да се грижим за пердетата вкъщи.

Какво трябва да знаем за различните материи при спалното бельо?

Един от ключовите моменти при избора и поддръжката на спално бельо, е да познаваме добре материята, от която е изработено то.

Съвети при избора на чаршафи за дома

Независимо дали искате да си купите цял спален комплект или предпочитате да си съставите такъв сами, от изключителна важност е да знаете какви материи се предлагат на пазара и коя е най-подходящата според сезона.

Предимствата на пердетата по поръчка и какво трябва да знаете предварително

Въпреки богатото разнообразие от щори на пазара, пердетата си остават класика в жанра и продължават да са едни от най-подходящите интериорни решения.

Внесете цвят и свежест в спалното бельо това лято!

Въпреки биполярната пролет, на която се радваме напоследък, лятото чака на прага и е редно да го посрещнем подобаващо.

Как да почистим щорите от прах и мръсотия

Щорите са сред най-предпочитаните покрития за прозорци заради широката им достъпност, голямата практичност и лесна инсталация. Те внасят характер в интериора и позволяват лесно да настроим количеството светлина, която да влезе в дома.

Как да се грижим за пердетата вкъщи?

След като сте избрали перфектните пердета за Вашия дом и сте ги монтирали, време e просто да си починете и да им се насладите.

Какви ще са преобладаващите цветове за спално бельо тази пролет?

Дори и да не сме се разделили все още със зимният сезон, много скоро ще преминем към по-леки дрехи и завивки, а в това число и спално бельо.

Всичко, което трябва да знаете, когато използвате текстилни изделия в интериорния дизайн на Вашия дом

Доста често, в интериорния дизайн, текстилът изглежда претрупан и не на място. Много хора считат текстилните изделия не като решаващ елемент на дизайна, а като допълнителен елемент.

Няколко полезни съвета за коледна украса и празнично настроение

Наближава Коледа, когато навън е студено, вали сняг и единственото нещо, което много хора искат е да се затворят по къщите си, на топло, с чаша вино. Какво означава това? Време е да започнете да украсявате Вашия дом за Коледа.

Изберете най-подходящата покривка за коледните празници!

Коледа наближава! Основните събития са вечерята на Бъдни вечер и Коледния обяд. Със сигурност има много елементи, които трябва да се вземат предвид, когато създавате празнична обстановка във Вашия дом.

Как да изберем правилните чаршафи за да се преборим със студените зимни нощи

Тъй като температурите стават все по-ниски, има вероятност да сте се замисляли за това какви чаршафи да изберете за тази зима. Точно като любимото ви зимно одеяло, намирането на най-удобните чаршафи за зимата почти сигурно означава това, че ще прекарвате студените зимни нощи в комфорт и дълбок сън.

Как да изберете правилното обзавеждане според Вашата зодия (част 2)

Продължаваме темата за правилното обзавеждане на дома според Вашата зодия, за да бъдете повече от сигурни кои продукти да изберете, когато посетите нашия магазин за пердета и спално бельо в София.

Как да изберете правилното обзавеждане според Вашата зодия (част 1)

Вярвате или не, зодиакалният Ви знак разкрива много за Вас и за това как ще обзаведете Вашия дом. Независимо от предпочитанията Ви за стил, цвят и обзавеждане, всичко опира до това под кой знак сте родени.

3 полезни съвета как да избираме завеси по поръчка

Много хора търсят професионално мнение, когато избират подходящата материя и дължина за своите завеси. За различните хора, думата “подходящ” има различно значение, но има някои общи правила, към които е хубаво да се придържаме.

Осигурете си удобство в леглото с подходящите чаршафи и аксесоари

Ако вземете под внимание цялото време, което отделяте за правилния избор на възглавници, чаршафи и шалтета, вероятно ще осъзнаете, че е повече от това, което реално прекарвате в леглото.