0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN

Полезно за теб и твоя дом

Как подходящото спално бельо ще допринесе за Вашия пълноценен сън?

В днешно време, на почти всеки човек му се е случвало да се събуди от алармата си рано сутрин, a той да си мисли, че все още не е време за ставане.

Модни тенденции за завеси през 2020

Мислите ли си кой е най-подходящият начин да подобрите обстановката във Вашия хол, кухня или спалня? Може би не сте готови за ремонт?

Тенденции при спалното бельо за 2020

Какво значение всъщност има спалнята за Вас? Това е мястото, където се оттегляте от ежедневните си проблеми и задачи, а също така и мястото в което презареждате съзнанието си и се отдавате на отдих.

Какво трябва да знаем за спалните комплекти от памук Ранфорс?

Изборът на спален комплект за спалнята винаги е придружен от сравняване на цени, марки, и материи. Една от най-предпочитаните материи е памукът със своята мекота и органичен произход. Той обаче има много разновидности, като една от тях е именно Ранфорс.

Какво трябва да знаете за естествените материи при платовете за пердета

Искате да намерите качествени пердета в София от естествени материи? А знаете ли какво точно включват те и какви са техните предимства? Ето всичко, което трябва да знаете за тях!

Критерии, по които избираме ново спално бельо

Как избирате спалното си бельо? Според разцветката и размера или имате предпочитания към определени фирми производители и материи?

Какво е добре да знаем преди да си купим пердета? 

Ако се допитате до професионални интериорни дизайнери за това какъв аксесоар би допълнил отлично всяка стая във Вашия дом, то без съмнение повечето ще кажат с увереност, че това са пердетата.

Какво трябва да знаем за използването на текстила в интериорния дизайн?

Като предпочитан магазин за текстилни изделия в София, вярваме че текстилът е ключов елемент за интериорния дизайн. Една стая не би могла да бъде напълно завършена без текстил.

Защо да изберем спални комплекти от перкал?

Не сте сигурни дали перкалът е материя, която е подходяща за спално бельо? Ако това е така, тази статия е точно за Вас!

Кадифени пердета: Съвети за декориране

Кадифето е една от онези материи, които сякаш никога не излизат от мода. Мекият и луксозен мъх, който придава на тази привличаща вниманието материя своята осезаемост, я прави идеалния материал за добавяне на елегантен щрих към всяка стая в дома.

Щори в съчетание с пердета – правилният избор за модерни и функционални жилища

Различните слоеве осигуряват допълнително ниво на уединение, придават дълбочина на помещението, и подобряват енергийната ефективност на дома. В много от модерните днес жилища можете да видите съчетание между пердета и щори

Как цветовете на спалното бельо влияят върху съня ни?

Като един от предпочитаните магазини за качествени спални комплекти в София, решихме да обърнем внимание на това как цветът на Вашето спално бельо би се отразил на Вашия сън. Ето и още малко по темата:

Как да запазим свежо спалното бельо между пранетата?

Освен, че предлагаме висококачествени спални комплекти в София, ние от „Ливия-М” имаме и няколко трика за запазване на свежестта на Вашето спално бельо между пранетата.

Как да почистим пердетата у дома?

Ние, от „Ливиа-М”, се гордеем с факта, че много хора избират нашите продукти. Ние предлагаме невероятна колекция от пердета в София и Ви очакваме в нашия магазин.

Какви цветове да изберем за спалнята?

Всички ние сме различни, точно като нашите спални. Спалнята е може би най-специалното място във всеки дом. Не е просто място за сън, а за усамотение - за четене на интересна книга или добър сън.

Съвети, които да улеснят избора ви на пердета за дома

Завесите са едни от най-важните детайли от оформлението на декора, без които помещенията изглеждат пусти, оголени и незавършени.

Кои други фактори играят роля при избора на спални комплекти?

Спалното бельо е от изключително значение за пълноценната почивка и спокойния сън. Когато търсите качествени спални комплекти, на първо място е добре да обърнете внимание на материята, от която са изработени.

Популярни материи за спално бельо – същност и отличителни характеристики

Няколко са най-търсените материи за спално бельо. Сред тях са памукът (в това число органичен памук, памук Ранфорс и сатениран памук), полиестер и микрофибър.