0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN
Надолу

Полезно за теб и твоя дом

Как да почистим пердетата у дома?

Ние, от „Ливиа-М”, се гордеем с факта, че много хора избират нашите продукти. Ние предлагаме невероятна колекция от пердета в София и Ви очакваме в нашия магазин.

Какви цветове да изберем за спалнята?

Всички ние сме различни, точно като нашите спални. Спалнята е може би най-специалното място във всеки дом. Не е просто място за сън, а за усамотение - за четене на интересна книга или добър сън.

Съвети, които да улеснят избора ви на пердета за дома

Завесите са едни от най-важните детайли от оформлението на декора, без които помещенията изглеждат пусти, оголени и незавършени.

Кои други фактори играят роля при избора на спални комплекти?

Спалното бельо е от изключително значение за пълноценната почивка и спокойния сън. Когато търсите качествени спални комплекти, на първо място е добре да обърнете внимание на материята, от която са изработени.

Популярни материи за спално бельо – същност и отличителни характеристики

Няколко са най-търсените материи за спално бельо. Сред тях са памукът (в това число органичен памук, памук Ранфорс и сатениран памук), полиестер и микрофибър.

Пердетата и тяхната роля за преобразяването на интериора

Кухнята е може би най-важното място за тези жени, които обичат домашния уют и спокойствие. Кухнята е мястото, където прекарвате часове в приготвяне на вкусни ястия за Вас и семейството, а понякога това е единственото място, където можете да отдъхне за малко.

Как да изберем завеси за хола

Пердетата са важен и ценен интериорен акцент допълващ визията на всяка стая. Те придават хармония и уют на помещението. В нашия магазин за пердета и щори в София ще откриете огромно разнообразие от продукти, които ще отговорят на Вашите изискванията и предпочитания.

Цветовете и дизайнът – елементите, които определят атмосферата в спалнята

Как бихте искали да изглежда вашата спалня? Топло и уютно местенце или пък изрядно и спокойно, а защо не светло и просторно?

Преобразяване на интериора – стилни решения за завесите във вашия дом

Няма интериорен дизайнер, който да не ви каже, че правилно използваните завеси правят стаята. Когато става въпрос за „обличане“ на прозорците, трябва да имаме предвид материята, цветовете, дължината, както и дали завесите са ушити по поръчка или са готови.

Освежаващ дизайн на спалнята с прекрасни спални комплекти в София

Вероятно най-добрият начин да освежите дизайна на Вашата спалня е да вземете ново спално бельо. То може да бъде от различни материали, размери и цветове.

Вашата спалня: стилно и комфортно място

Вашата спалня е вашият малък оазис. Тя е като малък остров, където се оттегляте от сивото и натоварено ежедневие проблеми и релаксирате.

Защо да си купим пердета по поръчка в София?

Въпреки че на пазара ще намерите голямо разнообразие от готови пердета, които да окачите веднага в дома си, тези продукти не винаги са най-подходящия избор.

Как Да Изберем Измежду Различните Видове Шалтета?

Съвременната визия на една спалня изисква наличието на шалте, за да бъде тя завършена и стилна.

Различните видове естествени текстилни материи — какво трябва да знаем

За да можем да се грижим за текстилните изделия в нашия дом е от изключителна важност да разбираме различните материи, от които са направени.

Вечният въпрос: Пердета или щори

Пердета или щори, кое да изберем и могат ли да съществуват заедно — нека отговорим на тези въпроси!

Предимствата да изберем спални комплекти от 100% памук

Предимствата да изберем спални комплекти от 100% памук | Ливиа-М

Как да изберем подходящо спално бельо?

Спалното бельо е един от най-важните елементи, изграждащи образа на спалнята. То подчертава дизайна на стаята и я направи по-стилна и завършена.

Какво е важно при избора на спално бельо?

Първото, което трябва да се вземе предвид преди покупката на нов комплект спално бельо, е определянето на точния размер на матрака, завивката и възглавниците.