0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN

Полезно за теб и твоя дом

Как да направим перфектния избор на детски чаршафи?

Когато избирате чаршафи за Вашето дете, Вие всъщност задавате тона и комбинирате цветове, които да го радват.

Комбинация от пердета и щори - идеалното решение за всеки дом

За почти никого не е тайна фактът, че правилно подбраната комбинация от щори и завеси може значително да променят усещането във всяка една стая. Хората често си мислят, че трябва да направят избор между двете опции, но защо не и двете?

Как да изберем пердета и щори според големината и вида на стаите?

В много домове, завесите са най-добрият вариант за декориране на интериора. Те лесно дават живот на една стая. Обикновено, обаче, това е последното нещо, на което обръщаме внимание, защото сме твърде заети да избираме декоративни предмети за стаята, различни цветове и мебели, които създават пълна хармония

Готовите текстилни изделия ще Ви спестят доста време и пари

Готовите завеси се предлагат в няколко стандартни размера, които със сигурност улесняват намирането на правилните такива, които съответстват на Вашите прозорци. Има доста места, от които да изберете текстилните изделия в София, но в тази статия ще разберем защо да изберете нашия магазин.

Предимствата на шалтетата

В днешно време, шалтетата се използват да покрият леглата ни и да допринесат за подредения и спретнат вид на нашата спалня. За да разберете повече по темата и да бъдете по-информирани следващия път когато влезете в нашия магазин за шалтета в София, в тази статия сме Ви посочили няколко предимства, от които можете да се възползвате.

Лятото е тук. Сменете зимните чаршафи!

С наближаването на лятото, може би сте от хората, които искат да ползват подходящите за сезона чаршафи. Изискват се няколко бързи промени, които ще превърнат топлото Ви легло в прохладно и свежо място, на което ще спите по-добре, дори и в най-горещите дни и нощи от летните месеци.

Предимствата на поръчковите завеси - инвестиция, която си заслужава

Истината е, че със специално изработени пердета, Вие лесно можете да допринесете за комфорта и уюта, който искате да създадете във Вашия дом.

Как да се грижим за пердетата в нашия дом?

Пердетата във всеки дом без съмнение допринасят за уютната обстановка във всяка стая. Същевременно, те дават усещане за топлина...

Как да спим по-пълноценно? Няколко идеи за по-дълбок сън

Модерните спални със сигурност са създадени с помощта на доста интересни елементи. В повечето случаи, те са минималистични, “лъскави”, с изчистен дизайн.

Какви пердета да изберем за хола? Няколко вдъхновяващи идеи за по-красив дом

Неоспорим факт е, че пердетата играят важна роля във всеки хол. Те предлагат уединение и изолация и допринасят за завършения вид на стаята.

Спалните на Леонардо ди Каприо, Джъстин Бийбър и Брус Уилис

Със сигурност е имало моменти, в които сте се чудили как живеят звездите, какво ядат, как и с кого прекарват малкото свободно време, което имат.

Историята на пердетата и щорите

Всяка една завеса може да бъде поставена с две цели - декоративна и функционална. Завесите Ви може да допълват интериора или да бъдат центъра на вниманието в стаята. Замисляли ли сте се всъщност кога и защо хората са започнали да ги използват?

Щори или завеси? Направете правилния избор за Вашия дом

В тази статия ще разберете разликите между щорите и завесите. Само така, Вие ще можете да прецените кой избор ще отговори максимално на очакванията Ви

Как подходящото спално бельо ще допринесе за Вашия пълноценен сън?

В днешно време, на почти всеки човек му се е случвало да се събуди от алармата си рано сутрин, a той да си мисли, че все още не е време за ставане.

Модни тенденции за завеси през 2020

Мислите ли си кой е най-подходящият начин да подобрите обстановката във Вашия хол, кухня или спалня? Може би не сте готови за ремонт?

Тенденции при спалното бельо за 2020

Какво значение всъщност има спалнята за Вас? Това е мястото, където се оттегляте от ежедневните си проблеми и задачи, а също така и мястото в което презареждате съзнанието си и се отдавате на отдих.

Какво трябва да знаем за спалните комплекти от памук Ранфорс?

Изборът на спален комплект за спалнята винаги е придружен от сравняване на цени, марки, и материи. Една от най-предпочитаните материи е памукът със своята мекота и органичен произход. Той обаче има много разновидности, като една от тях е именно Ранфорс.

Какво трябва да знаете за естествените материи при платовете за пердета

Искате да намерите качествени пердета в София от естествени материи? А знаете ли какво точно включват те и какви са техните предимства? Ето всичко, което трябва да знаете за тях!