0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN

Спалнята – място за усамотение

Спалнята е мястото където се заражда денят ви. Място, което си е само ваше и можете да останете насаме с мислите си, да се отдадете на любимия човек или просто да се отпуснете в прегръдките на съня.

Спалнята е  мястото където се заражда денят ви. Място, което си е само ваше и можете да останате насаме с мислите си, да се отдадете на любим човек или просто да се отпуснете в прегръдките на съня…ето защо това е стаята, към която трябва да се отнасяте с най-голямо уважение. Важно е да инвестирате достатъчно в това място, за да имате желанието в края на деня да се върнете в нея.

Относно декорацията в спалнята, цветовете на стените, пердетата и мебелите, може би е добра идея да изберете нещо неутрално. Неутралните цветове са не само успокояващи, но и ви позволяват да смените целия изглед и излъчване на спалнята само с подмяната с ново и хубаво спално бельо. На пазара има толкова много различни спално бельо, че вероятно ще се изумите от видовото разнообразие, различните десени и материи. Хубаво е да изберете нещо, което е не само атрактивно за окото, но и достатъчно качествено като материя. Сатенираният памук  е най-комфортната и луксозна материя в спалното бельо.От египетски качествен дълговлакнест памук се изработва сатенираната тъкан. Това е най-високото качество на стандартния памук, тъй като създава чувство на лукс и е изключително мек и комфортен. Както може би предполагате този памук, създаден в Египет, е световно известен със своето качество и се използва от най-луксзоните марки.

Колекцията от луксозен МАКО-САТЕН е разработена от дизайнери кoрифеи в областта на интериорния дезайн. Не се съмнявайте в резултата и им се доверетe!
Спалното бельо е нещо, което може изцяло да промени вида и излъчването на вашата спалня. Определено си заслужава инвестицията, все пак голяма част от живота си прекарваме в спалнята.