0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN

Как да изберете правилните пердета и щори за хоум офиса

Ако искате да изглеждате като истински професионалисти, трябва да помислите как да създадете стилна и професионална среда в офиса си.

Дори ако работите от вкъщи! Тук ще намерите полезни съвети как да превърнете всяка стая от дома си в красив и стилен офис с помощта на качествени пердета и щори. Не забравяйте да посетите Ливиа М - магазин за пердета и щори в София, където можете да намерите всичко необходимо за хоум офиса.

Как да огранизирате хоум офиса

Ако сте работили в офис, непременно сте забелязали “стерилния” интериор, който се прилага. Чести пъти той е лишен от всякакво въображение. Когато работите от вкъщи, обаче, можете да освободите креативното си Аз и да декорирате стаята (или кътчето) така, както поискате. И все пак, има едно универсално правило, което винаги трябва да спазвате при декорирането на офиса си – не претрупвайте пространството. 

Вместо да препълните стаята с любимите си мебели, цветя, джунджурии и какво ли още не, помислете как да създадете едновременно уютна, но и стимулираща работна среда.

Стремете се да не претрупвате бюрото си с ненужни вещи, тъй като това може да се отрази негативно на качеството Ви на работа. Ако наистина държите хоум офиса Ви да бъде препълнен с любими вещи, добавете стенни рафтове. Те ще Ви помогнат да държите безпорядъка далеч от офиса.

Не забравяйте да добавите качествени пердета и щори в стаята. С тях можете да създадете уникална атмосфера която едновременно Ви релаксира и стимулира да работите. 

Как да изберете правилните пердета и щори за хоум офиса

Изборът на пердета и щори за хоум офиса не трябва да бъде труден, особено ако следвате тези съвети.

1. Изберете подходящите материи. Освен ако не искате да станете прословути с начина, по който изглежда вашият хоум офис, инвестирайте в качестени материи, които се почистват лесно. 

2. Помислете какъв ефект търсите от щорите си. В зависимост от разположението на хоум офиса, изберете напълно затъмняващи щори или полу-прозрачни такива. Също така Ви съветваме да избягвате щорите с определени щампи, тъй като те могат лесно да Ви разсеят през работния ден.

3. Заложете на правилния цвят. Както знаете, цветовете могат да въздействат на Вашата продуктивност и настроение. Синият и жълтият цвят са смятани за идеални цветове за офиса. Ако те не Ви допадат, помислете за зелен или червен цвят за пердетата.

Надяваме се нашите съвети да Ви помогнат при избора на пердета и щори в хоум офиса. Ако си търсите магазин за качествени пердета и щори в София, непременно посетете Ливиа М.