0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN

Предимства на блекаут пердетата

Ключът към усещането за комфорт у дома през горещините се крие в пердетата. Днес ще Ви запознаем с много предпочитаните напоследък блекаут пердета, а в магазина ни за пердета в Стрелбище, София може да закупите най-подходящите продукти за Вашия дом и вкус. Ние сме Ливиа-М.

Какво са блекаут пердетата?
Блекаут пердетата покриват напълно прозорците и са подплатени така, че да не допускат никаква светлина от слънцето или други източници в помещенията. Те осигуряват пълен мрак и комфорт в помещенията, които ще ви помогнат да заспите, да гледате филм или просто да се отпуснете. Освен че създават уютна атмосфера, те имат и някои други предимства, които ще разгледаме в този пост.

Подобрено качество на съня
Тъй като намаляват количеството на светлина, което попада в спалнята, те могат значително да подобрят качеството на съня Ви. Светлината може да наруши Вашите естествени циркадни ритми, които представляват вътрешния часовник, който регулира Вашия цикъл на сън и бодърстване. При нарушение на циркадния ритъм, ще Ви бъде трудно да заспивате, да спите непробудно и да се събуждате навреме. Редовното лишение от сън води до промени в настроението, паметта, концентрацията, имунната система и цялостното здравословно състояние. Блекаут пердетата могат да ви предпазят от всичко това. Те са особено полезни за хора, на които им се налага да спят през деня, като например работници на смени, пътници, които усещат ефекта на времевата разлика, или децата и бебетата.

Намален разход на енергия
Друго предимство на блекаут завесите е, че те могат да намалят разхода на енергия. Тъй като пазят хладно през лятото и задържат топлината в стаята през зимата, те ще Ви помогнат да спестите от сметки за ток и ще доведат до по-малко количество на въглероден диоксид в атмосферата.

Повече уединение и спокойствие
Блекаут пердетата могат също така да допринесат за повече уединение и спокойствие, като не позволяват на хората от вън да виждат какво става в дома Ви. Това ще Ви донесе известно чувство за спокойствие и комфорт, особено ако живеете в градска среда със светлинно замърсяване и пренаселени улици.Тези плътни завеси също така ще предпазят Вашите мебели и други вещи от избелване и повреждане от слънчевата светлина.

По-качествено забавление
Блекаут пердетата могат да допринесат за едно по-качествено изживяване, независимо от това дали гледате филми, играете на видео игри, или слушате музика. Тъй като те ще изолират разсейващите светлини, ще можете да виждате екрана по-добре. Те също могат да намалят и отраженията и да ви накарат да се чувствате като в киносалон.


Независимо от това дали вече сте направили своя избор или имате нужда от още помощ от специалисти, нашият магазин Ливиа-М за пердета Стрелбище е правилното място в София, където ще можете да закупите най-красивите и качествени блекаут завеси за Вашия дом.