0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN

Летни тенденции при спалното бельо - 2023

Лятната мода при спалното бельо за 2023 залага на комфорта и стила. Ако се чудите какво точно значи това, продължете да четете тази страница или се обърнете към нашите консултанти от Ливиа - М, магазин за чаршафи в София.

Естествени материи

Една от най-изявените тенденции е употребата на естествени материи като например лен, памук и бамбук. Тези материи са не само меки и дишащи, но също така и устойчиви и природосъобразни/екологични. Сред най-популярните материи се очертават египетския памук и коприната. Египетският памук е издръжлива, мека и най-дишащата материя. Другият фаворит - коприната - освен че е мека и гладка, също така има и лъскава повърхност. Това нейно качество я прави подходяща за постигане на различни видове ефекти в спалнята.

 

Ярки и смели цветове

Друга тенденция са ярките и смели цветове. През 2023, виждаме отлив от неутралните цветове като бялото, бежевото и сивото. Макар, че тези успокояващи цветове никога няма да бъдат напълно изместени от спалнята, през тази година в нея се завърнаха и ярките и смели цветове като тъмно синьо, зелено и лилаво. Тази тенденция е прекрасна не само защото добавя повече цвят към спалнята Ви, но също така може да се използва за създаването на определена атмосфера в стаята.

 

Текстура

Текстурираното спално бельо също стана много популярно тази година. От волани и плисета до апликации, текстурираното спално бельо придава дълбочина и пространство към спалния интериор. Може да се съчетаят две различни материи - като например памук и лен, или да се комбинират различни текстури или шарки - като например райета и флорални мотиви. Тази тенденция е идеална за тези, които искат да добавят доза елегантност и стил към спалните си. Освен това, тя допринася и за добавяне на още пластове уют към Вашето легло.

 

Още помощ при навигацията в летните тенденции при спалното бельо за 2023 може да получите от нашите консултанти от Ливиа - М - магазин за чаршафи в София. Предлагаме също и други видове спално бельо, както и завеси. Ще се радваме да Ви съдействаме да направите най-добрия избор за Вашия интериор.