0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN

Разнообразие от спално бельо гарантиращо комфорт

Качествената изработка на текстилни изделия винаги е лесно разпознаваема в момента, в който се докоснете до нея.

Разнообразие от спално бельо гарантиращо комфорт

 

 

Качествената изработка на текстилни изделия е лесно разпознаваема в момента, в който се докоснете до нея.

Комплекти

Красивото спално бельо винаги е символ за изисканост, стил и уникален вкус в една спалня. С достатъчно въображение и голямото разнообразие от първокласни изделия, които предлагаме, Вие ще можете да създадете един впечатляващ стил, отразяващ специфичния Ви вкус.

Протектори

Ако искате да предотвратите приплъзване на чаршафите върху матрака, възползвайте се от нашите протектори, които ще осигурят допълнителна мекота, предпазваща от замърсяване и износване.

Калъфи за матраци

Практичните ластици за ъглите на матрака осигуряват удобна употреба и отличен външен вид. По този начин може да бъдете сигурни за предпазването му и същевременно за привлекателния нов стил.

Олекотени завивки

Меките и олекотени завивки представляват прекрасен вариант за допълнение към вашето спално бельо. Предлагаме варианти както за лятото, така и за зимата с пълнеж от полиестерн вата с различна плътност.

Възглавници

Един от най-продаваните и популярни артикули, които се произвеждат от нашата копмания са възглавниците ни. Те гарантират несравним комфорт и прекрасен стил - перфектният избор за вашите нужди!

 

СД Ливиа-М винаги може да Ви предостави най-висококачествените текстилни изделия, а ако целите уникален стил – можете да се консултирате с експертите ни за нови идеи и съвети. Свържете се с нас днес, за да научите повече за услугите, които предлагаме.