0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN

Как да изберем подходящо спално бельо?

Спалното бельо е един от най-важните елементи, изграждащи образа на спалнята. То подчертава дизайна на стаята и я направи по-стилна и завършена.

Как да изберем подходящо спално бельо

От всички елементи, които изграждат цялостния образ на една спалня, спалното бельо е един от най-важните. Когато то е избрано правилно то може да допринесе към дизайна на стаята и да я направи по-стилна и завършена. В случай, че не са подбрани подходящ спален комплект и покривка, визията на спалнята може да се промени изцяло и то не в положителна насока.

Има три ключови фактора, които трябва да бъдат обмислени преди покупката на спалното бельо – цвят, стил и качество.

Когато избирате стила и цвета на спалното бельо е добре да търсите такова, което да допълва Вашата идея за цялостната визия на стаята. Това често са елементи, които са пренебрегвани, но всъщност са от изключителна важност.

За да носи спалнята ви усещане на спокойствие и релакс, най-добре е да заложите на синьо и зелено. Ако пък искате нещо по-предизвикателно, заложете на оранжево или пък класическо червено. За любителите на лукса и изискания интериор, най-добрият избор е жълтото. Неутралните цветове пък внасят усещане за баланс във всяка стая. За драматичен ефект или доза елегантност и мистерия, помислете за черно спално бельо.

В случай, че интериорът е неутрален, спалният комплект или покривалото на леглото е чудесен начин да се внесе малко цвят и контраст. Комбинацията от неутрални цветове с по-ярки носи усещане за уют, което е ключово за една спалня.

Когато избирате спален комплект, важно е да вземете предвид характера на човека, който ще го използва. Това, че даден комплект би отивал на стаята не означава, че би допаднал на личността, която пребивава в нея. Ако човекът предпочита нещо по-модерно, покривката на леглото и спалният комплект трябва да са с изчистен дизайн. Бродериите и наборите са за тези, които си падат по класическия стил.

Качеството също не е за пренебрегване. Добре е спалното бельо да бъде с повече нишки. Колкото повече са нишките, толкова по-издръжлива е материята и толкова по-добре и по-луксозен изглежда комплектът.

В случай, че търсите магазин за спалното бельо, където се предлагат комплекти от висококачествени материи в различни стилове, цветове и десени, посетете „Ливиа-М“. Можете да откриете нашите продукти в шоурума ни в София, в нашия онлайн магазин, или в един от магазините, които предлагат нашата продукция.