0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN

Подходящо спално бельо

Правилният избор е свързан най-вече с качеството на спалното бельо, а цветовата гама и дизайнерските решения са по-скоро допълнение към качественият спален комплект.

Луксозно спално бельо

Колко часа прекарва в сън за една година един средностатистически човек? 8 часа на ден по 30 дни в месеца по 12 месеца в годината прави 2 880 часа! 2 880 часа само за една година! ЗА ТОВА ПОМИСЛЕТЕ САМИ, КОЛКО ВАЖЕН Е ИЗБОРЪТ НА СПАЛНОТО  БЕЛЬО  ВЪВ ВАШАТА СПАЛНЯ!

Правилният избор е свързан най-вече с качеството на спалното бельо, а цветовата гама и дизайнерските решения, са по скоро допълнение към качественият спален комплект. Качеството на спалното бельо най-лесно се определя по броя на нишките (колкото повече, то толкова по-добре), на квадратен см от материята.

Броят на нишките - качественото спално бельо има повече на брой нишки от по-ниско качественото.  По-големият брой на нишките гарантира, по-висок клас бельо, по-висококачествена материя и луксозен вид. Разбира се, по-високото качество означава и по-високи цени, но веднъж докоснали се с висококачествен спален комплект, ще разберете, че инвестицията си е заслужава на сто процента.
Най-висококачествени нишки притежава спалното бельо от сатен и перкал. Материята е от определящо значение за качеството на спалното бельо.

На българския пазар с най-голямо предпочитание е памукът във вида РАНФОРС!
Гъсто тъкан, омекотен, ефирен, с много добри показатели за издръжливост при пране и гладене.