0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN

Предимствата да изберем спални комплекти от 100% памук

Предимствата да изберем спални комплекти от 100% памук | Ливиа-М

Ако търсите нов спален комплект за вашият дом, или дори за подарък на любим човек, може би се чудите защо много хора избират изцяло памучно спално бельо. Нека разберем!

 

Недостатъци

Така е, всяка монета има две страни. Така че, преди да започнем с предимствата, нека първо минем през малкото недостатъци на спалното бельо от 100% памук. Памучните спални комплекти се мачкат сравнително лесно, което означава че трябва да ги гладите редовно, ако гънките които се образуват ви дразнят. Поради спецификата на памучните материи, в началото може да ви се сторят малко твърди и груби, но с течение на времето те стават по-меки и гъвкави.

 

Предимства

Едно от най-важните неща при избора на спално бельо трябва да е характеристиката на материята и как повлиява на кожата. Чистият памук е мек и позволява на кожата да диша, защото има свойството да пренася влага извън кожата. Това предпазва от спарване в горещите летни месеци като същевременно запазва топлината в студените зимни дни. 

Ако имате чувствителна кожа, памукът е идеалното решение за вас, тъй като е хипоалергична материя и не причинява дразнения. Това е особено важно за малки деца и бебета. 

Ще споменем и още едно предимство на всички спални комплекти от 100% памук и то е тяхната дълготрайност. Ако не искате да инвестирате в спално бельо, което ще се протрие, избелее и скъса само година след като е влязло в употреба, то памукът е правилният избор за вас.

 

Има много причини да изберете памучни спални комплекти за дома и Ливиа-М е мястото където ще намерите огромно разнообразие от десени и размери!