0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN

Вечният въпрос: Пердета или щори

Пердета или щори, кое да изберем и могат ли да съществуват заедно — нека отговорим на тези въпроси!

От векове, наличието на завеси, пердета и щори е задължителен елемент във всеки дом, хотел или ресторант. Те осигуряват комфорт и уединение като същевременно ни предпазват от любопитните погледни на минувачи искащи да надникнат в нашето лично пространство. И макар, че в миналото основната цел на пердетата и щорите е била да ни предпазят от лъчите на слънцето, то днес те са неизменна част от декора на всяка стая. 

 

Пердета или щори, кое да изберем и могат ли да съществуват заедно — нека отговорим на тези въпроси!

 

Щори

Щорите са изключително подходящ избор за прозорци, под които има радиатори. В такива случаи комбинацията от щори с бутафорни завеси, които обрамчват прозореца от двете страни без да лягат върху радиатора е прекрасно решение. Така, получавате уединението и защитата от слънцето, които щорите предлагат, като същевременно завесите предоставят фееричността и мекотата на интериора, за да не губите от топлината на така желания уют.

 

Пердета 

В съвременния свят, в който живеем, мнението че офисът не е място за завеси е изключително консервативно. Разнообразието на стилове и форми, което пердетата и завесите предоставят е неоспоримо и създава усещането за динамика, която доминира в модерната работна среда. 

 

Отговорът

Макар и двете страни на монетата да имат своите неоспорими преимущества (истинското бижу на един дом си остават завесите, докато модерните офис стандарти диктуват избора на щори), забелязваме много модерни тенденции където комбинацията от двете се оказва най-печелившото решение от гледна точка на дизайн и функционалност. 

 

Независимо дали търсите пердета или щори за вашият дом, хотел или ресторант, може да сте сигурни, че ние може да предложим високо качество на невероятна цена!