0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN

Защо да си купим пердета по поръчка в София?

Въпреки че на пазара ще намерите голямо разнообразие от готови пердета, които да окачите веднага в дома си, тези продукти не винаги са най-подходящия избор.

Въпреки че на пазара ще намерите голямо разнообразие от готови пердета, които да окачите веднага в дома си, тези продукти не винаги са най-подходящия избор. За да сте сигурни, че купувате нещо което е изработено само и специално за вас и вашите нужди, прибегнете към пердетата по поръчка. Ние от Ливиа-М в София ще споделим само някои от причините да инвестирате в точно този тип пердета. Приятно четене! 

 

Материал 

При пердетата, материалът винаги има значение. Когато избирате завеси, от първостепенна важност ще са няколко фактора: до каква степен избраният материал ще се промени във времето, до каква степен ще задържа температурата в помещението, и колко красиво падат завесите когато се наберат. На пазара има много продукти на доста достъпни цени, но не винаги след окачването им виждаме желания резултат. Най-лесният начин е да изпробваме на място. Тази опция предлага и услугата “пердета по поръчка”. 

 

Начин на окачване и размери

Вторият много важен фактор при покупката на пердета е размера. Готовите пердета идват в определен размер и оразрамеряването не е вариант. Когато се поръчват пердета по поръчка в София, клиентът има възможност да предостави собствени размери и да бъде сигурен, че крайният резултат ще е перфектно скроена завеса, която няма да се налага да бъде преоразраменявана или скъсявана. 

 

Стил 

Пердетата имат отношение към общия стил на помещението. Не би било разумно да имаш пердета с винтидж бродерия, ако стаята с минималистичен дизайн. Или обратното - ако завесите са изработени от лъскав едноцветен сатен, а стаята е стил рустик. С помощта на професионален дизайнер, клиентът има възможност да разгледа различни десени и избере най-подходящия за своите нужди. 

 

Пердетата са неизменна част от всеки дом и се надяваме, че чрез този блог успяхме да ви помогнем да решите дали да закупите пердета по поръчка в София или не. Ако имате някакви въпроси, чувствайте се свободни да се свържете с представителите на Ливиа-М. Ще се радваме да ви помогнем!