0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN

Вашата спалня: стилно и комфортно място

Вашата спалня е вашият малък оазис. Тя е като малък остров, където се оттегляте от сивото и натоварено ежедневие проблеми и релаксирате.

Вашата спалня е вашият малък оазис. Тя е като малък остров, където се оттегляте от сивото и натоварено ежедневие проблеми и релаксирате. Чудите ли се как да създадете място, което едновременно да Ви глези и да е достатъчно функционално? Ако това е така, тогава тази статия е точно за Вас!

 

1. Не оставяйте стените голи!

Декорацията на стените е лесен начин да дооформите и внесете настроение в жилището. Дори стените във Вашата спалня биха могли да бъдат украсени по един елегантен и ненатрапчив начин. Тук, обаче, е от важно значение да изберете по-малко елементи в обзавеждането, които да привличат вниманието. Декорациите биха могли да се използват за обособяване на различните зони в пространството. Например до мястото за сядане, над леглото, както и в близост до гардероба. Играйте с материали, текстури и цветове и не се притеснявайте да смесите различни размери, стилове и форми.

 

2. Обособете място за сядане

Спалнята не е място само за сън. Обособявайки зона за сядане в нея, може не само да преобрази нейния вид, но и да я направи място, където можете да прекарвате свободното си време четейки, гледайки телевизия и т.н.

Ако хобито Ви е да четете, тогава бихте могли да поставите кресло до прозореца или до библиотека. Ако сте запалени по филмите сериалите, и следите всичко по телевизията с интерес, едно двуместно канапе или комфортна кушетка ще ви позволи да се изтегнете пред телевизора.

 

3. Добавете текстура и текстил

В интериорния дизайн текстурите играят ключова роля за това как възприемаме пространството. Например, ако искате спалнята Ви да излъчва топлина, приветливост и уют, ще постигнете този ефект с голямо количество текстил.

Разбира се, първата ви мисъл са чаршафите. Важно е да изберете бельо, което е изработено от висококачествена материя, която позволява на тялото Ви да диша. А ако търсите качествени спални комплекти София, тогава определено сте попаднали на правилното място. Спалното бельо, което можете да откриете при нас, определено ще събуди интереса Ви. Десените, материите и стиловете на чаршафите, които предлагаме биха задоволили и най-взискателния клиент!

 

Комбинирайки качествени чаршафи с красиво шалте и малки декоративни възглавнички, определено ще преобрази вида и стила на Вашата спалня. Ако сте привърженици на „винтидж“ стила, то тогава можете да откриете различни десени на шалтетата жакард, които предлагаме!

 

Независимо дали търсите начин да направите спалнята си по-комфортна или стилна, ние имаме решението за Вас. За висококачествени спални комплекти в София, посетете нашия магазин или се обадете на посочения телефон!