0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN

Цветовете и дизайнът – елементите, които определят атмосферата в спалнята

Как бихте искали да изглежда вашата спалня? Топло и уютно местенце или пък изрядно и спокойно, а защо не светло и просторно?

Как бихте искали да изглежда вашата спалня? Топло и уютно местенце или пък изрядно и спокойно, а защо не светло и просторно? Ако търсите лесни начини да смените облика на спалнята си, останете на тази страница. В този блог имаме за цел да ви вдъхновим с помощта на няколко различни интериора. Промяната е чудесно нещо и може да започне от дребните детайли, например домашен текстил, осветление, спално бельо, и дори декорация. Съчетаването им по правилен начин може да създаде спалня за истинска почивка.

Спалня, излъчваща топлина

Ако желанието ви е да внесете повече топлина в спалнята, можете да използвате тъмни пастелни тонове, дървесни шарки и растения. Можете да комбинирате шарките на спалното бельо с килима. Ако изберете керемидено червени, жълти и кремави тонове, определено ще допринесете за една едновременно нежна и закачлива атмосфера. Допълнете интериора с растения като алое, каланхое, или камелия и се насладете на една преобразена, топла спалня, предразполагаща към почивка и презареждане. Ако търсите качествени спални комплекти в София, не пропускайте да се свържете с нас и да попитате нашите консултанти за нашите продукти и цени.

Спалня в скандинавски тонове

Ако сте почитатели на спокойната, но строга атмосфера, избягвайте ярките тонове и наблегнете на естествените материали. Дървесните шарки и елементи определено ще бъдат вашите най-добри приятели. Спално бельо в сини и пясъчни тонове е прекрасен избор за интериор вдъхващ спокойствие. Отлично допълнение биха били плетените кошници и вази с есенни цветя.

Светла и просторна спалня

За да направите стаята си по-просторна, заложете на минимализма. Колкото повече свободно пространство имате на земята, толкова по-ефирно ни се струва помещението. Висящите саксии и успокояващи окото тонове ще допринесат за успокояваща и светла атмосфера.

Вашата спалня има ли нужда от преобразяване? Обърнете се към нас ако искате да сте сигурни, че ще направите най-добрия избор за спални комплекти в София! Разнообразието от продукти ще отговори на изискванията и на най-взискателните клиенти.