0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN

Пердетата и тяхната роля за преобразяването на интериора

Кухнята е може би най-важното място за тези жени, които обичат домашния уют и спокойствие. Кухнята е мястото, където прекарвате часове в приготвяне на вкусни ястия за Вас и семейството, а понякога това е единственото място, където можете да отдъхне за малко.

Кухнята е може би най-важното място за тези жени, които обичат домашния уют и спокойствие. Кухнята е мястото, където прекарвате часове в приготвяне на вкусни ястия за Вас и семейството, а понякога това е единственото място, където можете да отдъхне за малко. По тази причина това помещение не само трябва да бъде удобно и функционално, но и уютно. Завесите създават особено усещане за уют, но функцията им не е просто естетическа. В нашия магазин, ще имате възможност да откриете голямо разнообразие от качествени пердета на разумни цени. Посетете ни днес и вижте какво можем да ви предложим!

 

Кои са подходящите пердета за кухня?

Римски завеси са класика в жанра. Предпочитани от много, защото са може би най-практични и функционални. Заемат малко място, но едновременно с това създават усещане за красота и изящество. Освен това могат да си паснат с всеки стил кухня – модерен, класически, минимализъм или дори – хай-тек.

Стил “кафе” – Тези пердета се шият на две части. Едната е малка, драпирана завеса, която се окачва над средата на прозореца. Другата заема най-горната част на прозореца встрани. Предимството на този модела е, че завесите от този стил не пречат на дневната светлина, но пък пазят неприкосновеността на помещението от любопитни погледи.

Класически завеси. Шият се от цяло парче плат, което покрива перваза на прозореца, разделят се на две и се пристяга в едната част. Тези пердета са особено подходящи за кухни в провинциален стил. Придават романтична атмосфера на помещението и стоят изключително добре в традиционен интериор.

Японски панел - това се пердета, направени от дълъг и тесен мрежов плат. Окачват се почти от тавана до пода. Необичаен избор, но особено подходящи за за минималистични и азиатски декори. Изглеждат страхотно в големи стаи и дори се използват за обособяване трапезарията в кухнята.

Френските завеси са известни с романтичната атмосфера, която придават и са особено подходящи за домове с големи кухни или такива, които са в съчетание с хол и трапезария. Те придават тържественост, луксозна обстановка, и необичаен външен вид на помещението. За ушиването им се използват интересни синтетични материи, а красотата им се подчертава от многобройни гънки.

Моделът, цветът и дължината на пердетата в кухнята се подбират така, че да завършат интериора в помещението и да прикриват малки дефекти, ако въобще има такива. Важно е да внимавате с цветовете., тъй като пердетата в кухнята трябва да допълват интериора на стаята, а не да привличат вниманието върху прозореца, освен ако кътът за хранене не е точно там.

Сега, след като разгледахме основните видове пердета за кухня, ще се радваме ако посетите нашия магазин за пердета в София. Нашите консултанти ще ви помогнат с избора на пердета, без значение дали ви трябват за вашата кухня, дневна или спалня.