0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN

Какви цветове да изберем за спалнята?

Всички ние сме различни, точно като нашите спални. Спалнята е може би най-специалното място във всеки дом. Не е просто място за сън, а за усамотение - за четене на интересна книга или добър сън.

Всички ние сме различни, точно като нашите спални. Спалнята е може би най-специалното място във всеки дом. Не е просто място за сън, а за усамотение - за четене на интересна книга или добър сън. Красивите мебели не са достатъчни за създаване на релаксираща атмосфера. Именно заради това, все повече хора осъзнават нуждата да направят спалнята си подходяща за техните изисквания.

В света на цветовете

Някои цветове имат успокояващ ефект, други стимулират ума и тялото. Винаги е добре са се подбират спрямо това каква дейност ще се извършва в стаята. Леглото и стените заемат най-голяма част във вашата спалня и ние ще наблегнем основно на тях. Не твърдим, че детайлите не са от значение, но те са допълнение към цялостната картина.

Белият цвят беше истински хит в продължение на много години. Към днешна дата също! Ако изберете бяла спалня, след това ще е много лесно - завивките може да са във всякакви цветове! Въпреки всичко, нека не гледаме само цвета, а и на качеството. В нашият магазин, може да откриете висококачествени продукти на разумни и достъпни цени! Ако търсите спални комплекти в София, не се колебайте да ни посетите!

Ако харесвате зелено, не е необходимо  да боядисвате всички стени в този цвят. Добър вариант е просто да се включи като акцент. Той се комбинира лесно с по-семпли мебели и това, което е по-важно - действа успокояващо. По-хладните му тонове, като пастел или мента, стоят прекрасно за спални комплекти, които са изработени от качествени материи като 100% памук, сатен, коприна и бамбук. Те отлично допълват интериора, създавайки хармония и усещане за спокойствие.

Кафявото придава уют на всяка стая, а шоколадът излъчва сигурност. Може да комбинирате перфектно с бялата или бледо розовата гама от спално бельо. Контрастът ще привлича вниманието, защото ще бъде едно стилно и нестандартно решение.

Синьо или тюркоаз, всички нюанси са прекрасни. Ако Вашата спалня е по-изчистена, то може да сложите спален комплект с тези нюанси, който със сигурност ще внесе по-силно въздействие. В случай, че стаята ви е в такъв цвят - предлагаме изчистени модели на спални комплекти в светли цветове от висококачествен ранфорс.

И да не забравяме...

Дайте на тялото си това, от което има нужда – правилният спален комплект! В онлайн магазина на Ливиа М ще намерите богато разнообразие от модели спално бельо, които са изработени от висококачествени материи. Багрилата, които са използвани за нашите продукти са изцяло безвредни. Убедени сме, че разполагаме и с модели, които ще паснат на вашите предпочитания. Свържете се с нашия екип, за да зададете въпросите, които имате! Ние се гордеем че сме един от най-предпочитаните магазини за спални комплекти в София.