0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN

Щори в съчетание с пердета – правилният избор за модерни и функционални жилища

Различните слоеве осигуряват допълнително ниво на уединение, придават дълбочина на помещението, и подобряват енергийната ефективност на дома. В много от модерните днес жилища можете да видите съчетание между пердета и щори

Различните слоеве осигуряват допълнително ниво на уединение, придават дълбочина на помещението, и подобряват енергийната ефективност на дома. В много от модерните днес жилища можете да видите съчетание между пердета и щори. Ако искате тази комбинация за прозорците във вашия дом, но изпитвате затруднения, то тогава ние ще се радваме да ви бъдем полезни. Ето и няколко съвета от нашия магазин за пердета и щори в София:  

 

Изберете първо щорите

 

Нашият съвет е да започнете с щорите, тъй като те предлагат доста по-богат избор, когато решавате, дали да затъмните напълно помещението, дали да постигнете по-висока енергийна ефективност, или да контролирате по–прецизно преминаващата в помещението светлина. Ние бихме ви препоръчали да изберете неутрален нюанс, тъй като такива нюанси се съчетават перфектно с всеки интериор или екстериор.

Ако, обаче, предпочитате смел цвят, то тогава е необходимо да се уверите, че той допълва цялата Ви стая.

Освен разнообразието от цветове, което можете да намерите при нас, Вие ще имате възможност да избирате и от доста модели щори, които перфектно се съчетават със завеси.

След като изберете подходящите щори, остава по-леката задача, а именно - да ги съчетаете с подходящите завеси.

Изберете цветове, които си подхождат

Ако сте решили щорите да са текстилни с принт, просто изберете пердета, които нямат никакви шарки.  Ако при избора на щори сте заложили на неутрални нюанси, обаче, то при завесите може да подходите по-смело.

Материята има значение

Материята е важна, тъй като тя играе ключова роля при създаване на настроение и атмосфера в помещението. Ако Вашата цел е да сте заобиколени от уют, то тогава правилният избор са щорите от естествени материи, или такива имитиращи естествен материал. Те отлично се съчетават с плътни завеси в неутрален  цвят. Прозорците на модернистичните жилища може да засенчите с щори от алуминий като ги комбинирате тънки завеси.
 

Без значение от вашия стил, да изберете правилната комбинация от щори и пердета при всички случаи отнема време. Следвайки нашите съвети, Вие ще направите този процес по-лесен. Посетете нашия магазин за пердета и щори в София и позволете на нашите консултанти да Ви помогнат да реализирате помещението на мечтите си. Направете всяка стая от дома си със свой собствен стил, уникална и запомняща се.