0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN

Какво е добре да знаем преди да си купим пердета? 

Ако се допитате до професионални интериорни дизайнери за това какъв аксесоар би допълнил отлично всяка стая във Вашия дом, то без съмнение повечето ще кажат с увереност, че това са пердетата.

Ако се допитате до професионални интериорни дизайнери за това какъв аксесоар би допълнил отлично всяка стая във Вашия дом, то без съмнение повечето ще кажат с увереност, че това са пердетата. Да, това несъмнено е така, но тук трябва да отбележим, че за да бъде изпълнено това условие, е много важно да изберете правилните пердета. Трябва да вземете под внимание не само цвета и материята, но също така дължината и плътността, както и това дали да бъдат направени по поръчка или да си купите готови такива. Знаем, че това би било доста объркващо, затова консултантите в нашия магазин за пердета в София са винаги на Ваше разположение да отговорят на Вашите въпроси, както и максимално да улеснят избора Ви. 

Игра с цветове и шарки 

Изберете завеси със смели цветове и шарки, за да създадете драма във вашето пространство. Това особено работи в малки пространства с неутрални или бели стени. Не се страхувайте да си поиграете с цветовете и да изберете аксесоари като възглавнички, вази и други аксесоари в сходни тонове, за да постигнете хармония в помещението. 

Комфорт и функционалност 

Не забравяйте, че завесите, на които сте се спрели е добре да осигуряват необходимото уединение и успешно да блокират светлината. Това е добре да се вземе под внимание, тъй като освен че са отличен аксесоар за всяка стая, пердетата изпълняват и друга функция, а именно да създадат комфорта, който търсите и заслужавате. Ако имате деца или обичате да поспивате през деня, знаете колко по-добре би било да имате завеси, които успешно да затъмняват спалнята през деня. 

Поддръжка 

И последно , но не по важност – уверете се, че завесите, които закупувате са подходящи за пране в пералня. Нека си признаем, това е удобство, предпочитано от всяка домакиня. 

Ще се радваме да ни посетите в нашия магазин за пердета в София. Бъдете сигурни, че с нас, ще намерите качествените и красиви продукти, от които Вие и Вашият дом имате нужда!