0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN
Надолу

Какво трябва да знаем за спалните комплекти от памук Ранфорс?

Изборът на спален комплект за спалнята винаги е придружен от сравняване на цени, марки, и материи. Една от най-предпочитаните материи е памукът със своята мекота и органичен произход. Той обаче има много разновидности, като една от тях е именно Ранфорс.

Какво означава Ранфорс?

Това е материя изработена от 100% висококачествен памук, която в сравнение с други видове памучни тъкани се характеризира със значително по-ниска свиваемост (само около 3-4%), по-голяма мекота и здравина. Причината за тези качества на Ранфорс се дължат на богатия брой нишки в тъканта, а именно 57 нишки на квадратен сантиметър. 

 

Защо да изберете Ранфорс за Вашата спалня?

Платовете от Ранфорс за изключително добър избор за хора с чувствителна кожа, защото материята е хипоалергенна и дишаща. Освен това, спален комплект от памук Ранфорс е добра дългосрочна инвестиция, защото материята е издръжлива, въздухонепроницаема и има ниска свиваемост, което означава че няма да се свие или разтегли след пране. Поради качествата си, Ранфорсът не спарва през лятото и не държи студено през зимата, което не много материи могат да предложат.

 

Заради силните си страни, спалните комплекти, чаршафи, калъфки и пликове от памук Ранфорс се радват на все по-засилен интерес от страна на клиентите и търсенето му бележи значителен ръст.

 

Как да се грижим за спално бельо от Ранфорс?

Тъй като е съставена от 100% памук, тази материя не изисква специални грижи. Разбира се, избягвайте да перете Вашите Ранфорс комплекти заедно с дрехи от изкуствени материи. Перете на стандартна програма на 40 градуса с перилен препарат и омекотител по ваш избор. Ако използвате сушилня, можете да сложите спалния комплект от Ранфорс там на ниска температура. 

 

За да намерите голямо разнообразие от спални комплекти и висококачествено спално бельо, не се притеснявайте да посетите нашият магазин за спално бельо в София! При нас ще намерите 100% качество на добри цени!