0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN
Надолу

Модни тенденции за завеси през 2020

Мислите ли си кой е най-подходящият начин да подобрите обстановката във Вашия хол, кухня или спалня? Може би не сте готови за ремонт?

Модерните и висококачествени пердета не само ще преобразят всяка една стая. Те също така ще допринесат за Вашите удобство и уют. В тази статия Ви предлагаме някои от преобладаващите тенденции за 2020 за завеси, що се отнася до материала, цветовете и изработката. Така ще можете да направите правилния избор, когато стъпите в магазин за пердета и щори.

 

Материалите

През 2020 година, много интериорни дизайнери предпочитат естествените материали, като памук и коприна. В допълнение на това, ленът окупира челните позиции, а бамбуковите пердета също са сред модните тенденции за тази година. Обикновените завеси могат перфектно да се впишат в много дизайнерски стилове и да придадат завършен вид на всяка стая.

 

Цветовете

Тенденцията тази година са завесите в наситени тонове. Те изглеждат прекрасно до тапети в бежови, пясъчни или пастелни нюанси. В същото време, доста се търсят и еднослойните завеси. Многослойните завеси постепенно започват да губят актуалност.

 

Избирайки завеси от естествени тонове - бежово, кафяво, синьо, зелено и техните нюанси, Вие можете да много лесно и ефективно да освежите интериора на всяка стая от Вашия дом.

 

Обем

Модната тенденция в това отношение през 2020 година е доста различна от предишни години. Завесите трябва да бъдат възможно най-обемни. След като сте поръчали перфектните завеси за Вашия дом от полупрозрачен снежно бял материал, можете доста бързо да направите стаята си да изглежда по-просторна.

 

Японски и римски завеси

Японските и римските завеси остават не по-малко актуална модна тенденция и тази година. Последните са шити от широка лента от плат, чиято дължина се регулира и лесно се превръщат в перфектния избор за всеки минималистичен интериор. Когато избирате римски завеси за спалнята или хола, Вие лесно придавате на стаите си елегантност и комфорт. Японските завеси от плат, наподобяващи дистанционно плъзгащи се гардеробни врати, са перфектният избор за стаята на Вашето дете. Освен с уюта и удобството, които създават, японските завеси се отличават с отличната способност да пропускат светлина и да омекотяват слънчевите лъчи.

 

Завеси от Кадифе

Ако се интересувате от последните модни тенденции, трудно бихте могли да пропуснете завесите от кадифе. Те са навсякъде! Те успешно добавят акцент и стил във всяка една стая във Вашия дом. Ако вече имате мека мебел, тапицирана с кадифе, можете лесно да продължите линията и да допринесете за Вашия уют с висококачествени кадифени завеси.

 

Ако желаете да намерите качествени и красиви завеси на достъпни цени, изберете нашия магазин за пердета и щори в София. Заедно, ще направим Вашия дом едно по-добро място!