0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN
Надолу

Тенденции при спалното бельо за 2020

Какво значение всъщност има спалнята за Вас? Това е мястото, където се оттегляте от ежедневните си проблеми и задачи, а също така и мястото в което презареждате съзнанието си и се отдавате на отдих.

Спалнята не е просто поредната стая и заради това трябва да помислите сериозно над това как изглежда тя. Става дума за дизайн и стил.

 

Ние вярваме, че всяка една спалня е специално място, в което можете да избягате от предизвикателствата на живота. Хората прекарваме толкова много време в спалните си и точно това е една от причините да се стремим те да бъдат спокойни, вдъхновяващи и зареждащи места. В тази статия ще разгледаме някои от доминиращите модни тенденции при спално бельо за 2020, които със сигурност ще помогнат при избора Ви.

 

“Изчистен” Стил

Със сигурност сте забелязвали този стил и преди. Това е така, защото е толкова популярен, че се е запазил в тази класация от вече доста години насам. Има нещо очарователно в това да се стремим да не “усложняваме” нещата с прекалено кичозни и разноцветни дизайни, когато стане дума за спалното бельо. От небрежния, но елегантен вид на скандинавския дизайн, чак до блясъка на изчистените, открояващи се тонове и линии, той предлага много. Ако този стил на спално бельо Ви допада, няма причина да не заложите на него.

 

Еклектичен Стил

В наши дни, все повече хора избират напълно персонализирания вид на еклектичния стил и дизайн. Този стил е един изключителен начин да култивираме среда, която е достатъчно благоприятна и достойна за името “спалня”. Комбинирайки различни цветове в зависимост от Вашия вкус и добавяйки възглавници за по-голямо удобство, с този стил спални комплекти, Вие създавате спалнята на вашите мечти - точно каквато трябва да бъде.

 

Черно и Бяло: Една Истинска Класика

Понякога най-добрият цвят на спалнята Ви не е най-яркият и наситен. Понякога, единственото нещо, което е достатъчно, е една вече изпробвана тенденция - открояващ се контраст и привлекателност. Черно-белият стил е доста известен с това, че може да създаде илюзия за зашеметяващи размери на Вашата спалня. Тези два цвята не само си подхождат, когато вървят “ръка за ръка”, но и Ви позволяват да добавите и цвят-акцент, който да грабва вниманието на всеки, който е в спалнята Ви. 

 

Ако търсите начин да направите Вашата спалня по-красива от всякога, ще бъдем повече от щастливи да Ви приветстваме в нашия магазин за спални комплекти в София. С нас, ще успеете да намерите продуктите, от които вашата спалня се нуждае!