0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN

Спалните на Леонардо ди Каприо, Джъстин Бийбър и Брус Уилис

Със сигурност е имало моменти, в които сте се чудили как живеят звездите, какво ядат, как и с кого прекарват малкото свободно време, което имат.

В интернет има всякаква информация относно това как минават дните им, но в тази статия можете да прочетете в какви спални помещения те прекарват нощите си. Това е един прекрасен начин да преоткриете Вашия стил или да вземете щипка вдъхновение от любим филмов актьор или музикант. Нашият магазин за спални комплекти в София не обещава звездно спално бельо. Обещаваме обаче да помогнем за създаването на уютната обстановка, която да осигури Вашите звездни сънища.

Спалнята на Леонардо ди Каприо

За триетажната хасиенда в испански стил на носителят на Оскар е избрал спалня в стил “Дзен”. Оборудваната е с камина, отделен кът за сядане и френски врати, които водят към спа-баня със самостоятелна вана и вътрешен двор. Спалнята на Лео ди Каприо със сигурност създава усещане за уют.

 

Спалнята на Джъстин Бийбър

Канадската поп-звезда и съпругата му Хейли Болдуин са купили тази къща в Бевърли Хилс за впечатляващите 8.5 милиона долара.  С пет спални, седем бани и над 550 квадратни метра, къщата на младото семейство е доста просторна и особено подходяща за организиране на купони. Главната им спалня е слънчева и впечатлява с красив таван от дъбови греди, газова камина и лична тераса. В банята им има вана от мрамор.

 

Спалнята на Брус Уилис

Къщата на Брус Уилис има 12 спални, разпростира се на зашеметяващите 1200 квадратни метра и е абсолютна наслада за окото. В красивата главна спалня можете да намерите френски врати, които позволяват достъпа до красива веранда, която гледа към цялата къща. Впечатляващи са още и малките местенца за сядане до камината, която несъмнено създава комфорт.

 

Не всеки може да има звездна спалня, но всеки може да си позволи звездни сънища с помощта на нашия магазин за спално бельо в София. Тук можете да намерите голяма разновидност от красиви материи, подходящи за стила на Вашата спалня.