0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN

Какви пердета да изберем за хола? Няколко вдъхновяващи идеи за по-красив дом

Неоспорим факт е, че пердетата играят важна роля във всеки хол. Те предлагат уединение и изолация и допринасят за завършения вид на стаята.

Тъй като прозорците са съществена част от Вашия дом, изключително важно е да изберете подходящите завеси. В тази статия ще Ви покажем няколко “хитринки”, които да Ви помогнат да изберете правилните завеси. Така, Вие ще бъдете по-подготвени следващия път, когато влезете в нашия магазин за пердета в София.

Правилен Подбор на Материя

Когато избирате завеси, от изключителна важност е да знаете как различните платове и цветове ще акцентират прозорците и стаята като цяло. Стандартните платове като полиестер, лен и памук ще свършат много добра работа в почти всеки хол. Тези платове са достъпни в широка гама от цветове и принтове, за да могат да паснат на хол от всеки стил. Също така, ако използвате тази стая по-често или имате домашни любимци и/или деца, платовете, които се перат лесно и са по-устойчиви определено са по-добрият избор. По-луксозните и съответно по-скъпи платове като кадифе или коприна са перфекти за по-изискан интериор, но е важно да се отбележи, че те са по-деликатни.

Различни Стилове

Ако имате за цел да направите Вашия хол подходящ за по-формални събирания, релакс или забавления, стремете се към пердета, които да отразяват точно вашия начин на живот. Например, памучните ретро завеси с шарки нямат място в хол “средновековен стил”, но са прекрасен избор за стая от по-традиционен тип.

 

Много хора опитват наслагване на няколко вида завеси, Вие също може да пробвате, защото резултатите могат да бъдат доста впечатляващи. Този метод е практичен, функционален и е истинска наслада за окото, ако материите и стиловете са подбрани прецизно. Този метод също така допринася за дълбочината, която допринася за красотата и комфорта на една стая.

 

Ако статията Ви е заинтригувала и сте научили нещо ново от нея, бъдете сигурни че следващия път, когато стъпите в нашия магазин за пердета в София, ще бъдете по-уверени във Вашия избор.