0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN

Спално бельо за бебето

Малките деца спят различен брой часове и в този важен период от несъзнателния им живот трябва да се чувстват наистина добре.

Появата на дете в семейството е най-скъпият подарък.

Младата двойка родители, като правило, с голяма отговорност подхождат към въпроса с избора на дрехи за осигуряване на максималното удобство на тяхното дете. Не по-малко важна задача е изборът на спално бельо за бебето.

Малките деца спят различен брой часове и в този важен период от несъзнателния им живот трябва да се чувстват наистина добре.

Първото, на което трябва да се обърне внимание в тези случаи е материята, от която е направено бельото и неговата структура. Строго се препоръчват чаршафи с бели, меки и копринени или ленени тъкани. Подобно бельо може в по-голяма степен и интензивно да поема влагата, а съответно позволява и дишането на кожата. Главната разлика между детското спално бельо от това на възрастните се състои в размерите и цветовете. Изборът тук наистина е много голям.

За осигуряване на здрав и спокоен сън на детето е добре да се създаде илюзията, че попада в някоя приказна страна.Чаршафите и различните картинки по тях предоставят прекрасна възможност, за да се пренесе детето в приказка.

От приятния и здравословен сън на детето и стабилната му почивка до голяма степен зависи настроението му целия ден.