0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN

Предимствата на поръчковите завеси - инвестиция, която си заслужава

Истината е, че със специално изработени пердета, Вие лесно можете да допринесете за комфорта и уюта, който искате да създадете във Вашия дом.

Докато завесите се предлагат в най-различни размери и материи, не винаги ще получите най-доброто за Вашите прозорци. С вече готови, предварително направени пердета, Вие се ограничавате и трябва да правите компромиси относно крайния резултат. За да не става така, винаги можете да изберете нашия магазин, който предлага специални пердета по поръчка в София.

 

Размерът има значение

Едно от предимствата на поръчковите завеси е фактът, че те са направени според размерите на Вашите прозорците, вместо набор от такива, които са вече налични по складовете. В днешно време, прозорците могат да бъдат с всякакви размери и поради тази причина, изборът на пердета може да бъде приет за истинско предизвикателство. Когато изберете специално изработени за Вас пердета, можете да бъдете напълно убедени, че те ще са с идеалният размер, което е от голямо значение.

 

Право на избор на материя и цвят

Поръчковите завеси позволяват да имате практически неограничен избор относно това кои тъкани и украшения да бъдат включени в тях. Можете да избирате между памучен кепър, който има бели и сини ивици, и бяла дантела. Също така можете да изберете и комбинация от два или повече плата, които да допринесат за перфектния вид на Вашия дом.

 

Спестявате средства в дългосрочен план

Поради факта, че поръчковите завеси издържат по-дълго, няма да е необходимо да ги сменяте толкова често. Точно това прави този тип пердета един истински рентабилен избор в дългосрочен план. Да, може и да струват повече от готовите и вече изработени продукти, но в дългосрочен план, Вие ще спестите доста от средствата си докато се наслаждавате на завесите, за които не сте направили нито един компромис по отношение на вида, цвета, начина на изработка, дължината и размера.

 

Ако търсите магазин, който да изработва пердета по поръчка в София, Вие сте на правилното място. С удоволствие бихме Ви помогнали да осъществите мечтата си да имате пердета специално направени за Вашия дом!