0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN

Лятото е тук. Сменете зимните чаршафи!

С наближаването на лятото, може би сте от хората, които искат да ползват подходящите за сезона чаршафи. Изискват се няколко бързи промени, които ще превърнат топлото Ви легло в прохладно и свежо място, на което ще спите по-добре, дори и в най-горещите дни и нощи от летните месеци.

За да разберете повече, продължете да четете. Така, Вие ще знаете точно какво да търсите, когато посетите нашия магазин за чаршафи в София.

Сменете чаршафите

Същите тези тежки завивки и дебели чаршафи, които са Ви топлили в безпощадните и студени зимни нощи, могат лесно да превърнат времето Ви за релакс в едно доста неприятно изживяване. Може би сте от хората, които смело добавят още една завивка, когато навън е студено, но с настъпването на лятото е важно да се замислим, че трябва да използваме по-тънки и леки материи, като лен или памук. Приберете вълната и другите тежки завивки и чаршафи в гардероба - те не са Ви нужни.

Нямате нужда от много завивки

Ако всеки път, когато погледнете леглото си, се налага да броите с колко слоя завивки разполагате, то значи е време за промяна. Нямате нужда от дебел зимен чаршаф, юрган, одеяло и цял куп възглавници. Ако все пак искате да запазите възглавниците, помислете за калъфки от лен или памук.

Летни цветове

Зимата е перфектна за по-наситени и тъмни цветове, но лятото е моментът, в който трябва напълно да се възползвате от по-светли нюанси. Може би носите по-светли дрехи през лятото, така че, защо не направите същото с цветовете на спалното бельо? Много хора смело комбинират най-различни цветове, като бледо жълто с бяло, цвят “порцелан” с цвят “слонова кост,” “шамфъстък” с “лайм” и много други. Когато комбинирате, единственото ограничение е Вашето въображение.

 

Лятото чука на вратата и това е перфектният момент да се възползвате от продуктите предлагани в нашия магазин за чаршафи в София. Очакваме Ви!