0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN

Как да изберем пердета и щори според големината и вида на стаите?

В много домове, завесите са най-добрият вариант за декориране на интериора. Те лесно дават живот на една стая. Обикновено, обаче, това е последното нещо, на което обръщаме внимание, защото сме твърде заети да избираме декоративни предмети за стаята, различни цветове и мебели, които създават пълна хармония

Лято 2021 дойде, а с него ще обърнем внимание и на това как да изберем правилните цветове и материи. По този начин, Вие ще се възползвате максимално от продуктите в нашия магазин за пердета и щори в София.

Правилните цветове

Има много фактори, които се вземат под внимание при изработването на качествени завеси или щори. Всичко зависи от стила на интериора, размерите на прозореца и останалите допълващи елементи. По този начин се избягва хаотичното декориране. Важно е да изберем правилните цветове и контрасти, които лесно ще оживят мястото.

 

Завеси за кухни

В кухнята е много важно да обърнем голямо внимание на завесите, тъй като това е стая, в която завесите трябва лесно да се свалят и почистват. Материята също е от голямо значение. Трябва да е такава, която не попива мазнини и миризми от готвене. Когато избираме правилните завеси е препоръчително те да бъдат допълвани със щори.

 

Завеси за хола

Безкрайни са възможностите за цветове и платове за холните завеси. Причината за това е, че можем да изберем всякакви цветове. За холните завеси е важно да пропускат светлина, за да се възползваме максимално от лятното време. Холът е мястото, в което прекарваме доста време, за това е важно да не “затваряме” пространството със завеси, с които холът да се усеща по-малък.

 

Завеси за по-малки помещения

Завесите за по-малки стаи са предизвикателство за всеки човек. Хубаво е да помислим за цветове и шарки, които не натоварват толкова много окото. Затова е препоръчително да изберем завеси с по-малък обем и изчистени цветове.

 

Ако имате затруднения при избирането на правилните завеси, в нашия магазин за пердета и щори в София ще намерите това, от което имате нужда. Очакваме Ви!