0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN

Комбинация от пердета и щори - идеалното решение за всеки дом

За почти никого не е тайна фактът, че правилно подбраната комбинация от щори и завеси може значително да променят усещането във всяка една стая. Хората често си мислят, че трябва да направят избор между двете опции, но защо не и двете?

Когато са правилно комбинирани, двете могат да допринесат за блокирането на дневна светлина и усещането за уединение, но има някои “неписани” правила, които трябва да се вземат под внимание. В тази статия ще разгледаме точно това, за да може да сте по-подготвени, когато посетите нашия магазин за пердета и щори в София.

 

Първо щорите - задължително!

Когато се решите на тази комбинация, е най-добре първо да помислите върху това какви щори искате за Вашия дом. Най-често се срещат ролковите и Венециански щори, в комбинация със завеси с по-семпли цветове. Важно е също така да се помисли и за правилния подбор на материя. За по-натурален вид, щорите изработени от алуминий и тези, които имитират дърво ще Ви свършат прекрасна работа.

 

Избягвайте разлика в шарките

Ако сте почитатели на различни видове шарки вместо натуралните цветове, комбинирането на щори и завеси ще даде най-добър резултат само тогава, когато шарките на щорите съвпадат с тези на завесите Ви. В противен случай, декорирането се превръща в нещо, което не само ще Ви отнеме доста време, но и също така няма да можете да постигнете желания “завършен” вид на интериора във Вашия дом. Ако винаги сте си мечтали да имате щори с шарка имитираща дърво, е хубаво да се помисли за завеси с по-семпъл цвят и материя. Така ще избегнете “ангажиращия” окото завършен вид, който само ще създаде илюзията за по-малка стая.

 

Тайната е в разнообразието!

Когато искате бързо да отметнете задачата с декорирането, можете също така да изберете правилната комбинация от завеси и да ги използвате за всички прозорци във Вашия дом. Опциите за материя и цвят са почти неограничени и единствената пречка е Вашето въображение, но е важно да се помисли за това колко светлина влиза в дома Ви. По този начин ще можете да направите правилния избор.

 

Ако искате да изберете правилната комбинация за Вашия дом, заповядайте в нашия магазин за щори и завеси в София. Очакваме Ви!