0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN

Как да направим перфектния избор на детски чаршафи?

Когато избирате чаршафи за Вашето дете, Вие всъщност задавате тона и комбинирате цветове, които да го радват.

Независимо от това дали сте почитатели на класическите, пастелни цветове или считате, че ярките шарки са прекрасна идея за чаршафите на детето Ви, е важно да се вземат под внимание няколко неща, които ще бъдат отбелязани в тази статия. По този начин, професионалистите от нашия магазин за чаршафи в София ще могат да ви помогнат да направите правилния избор.

Цветни картинки и анимационни герои на детски чаршафи

Някои деца още на две годинки започват да имат предпочитания що се отнася до анимационни филми и супер герои. Ако детето Ви харесва “Замръзналото кралство” или пък “Междузвездни войни”, със сигурност ще го зарадвате ако изберете чаршафи с цветни картинки на любимите му герои.

Чаршафи за по-големи деца

По-големите деца се стремят към това стаите им да отговарят на годините им. Последното нещо, което те искат е стаите им да изглеждат “детински”. За децата, които слушат рок, например, чаршафи с любимите им рок групи са прекрасен избор. Градските изгледи също са доста харесвани от по-порасналите малчугани - Ню Йорк, Париж, Лондон или някой друг град, възможностите са много. По този начин можете да подтикнете вашето дете да се превърне в любител на пътешествията във вълнуващи градове по света.

Изобилие от цветове

Една доста забавна идея е да изберете пъстри чаршафи. Ако детската стая е с футболни мотиви, можете без да се замисляте да изберете яркозелени чаршафи, които имитират тревата на игрището. 

 

Независимо от това, че правилните цветове са важни в детската стая на детето Ви, най-важна е функционалността. Що се отнася до леглото и правилната материя, Вашият избор ще се отрази на съня на Вашия син или дъщеря.

 

Ако имате нужда от помощ за да направите правилния избор за детски чаршафи, заповядайте в нашия магазин за чаршафи в София! Очакваме Ви.