0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN

Осигурете си удобство в леглото с подходящите чаршафи и аксесоари

Ако вземете под внимание цялото време, което отделяте за правилния избор на възглавници, чаршафи и шалтета, вероятно ще осъзнаете, че е повече от това, което реално прекарвате в леглото.

В тази статия, ще разгледаме по-подробно това как да направите леглото си толкова удобно, че да не ви се става от него. По този начин ще знаете какво да търсите следващия път, когато посетите нашия магазин за чаршафи в София.

 

Спалнята е мястото, където всеки човек намира уединението и удобството, които са му нужни да се зареди с енергия за следващия ден. Тя трябва да е кътчето, в което можете да се чувствате щастливи. Ето как можете да го постигнете.

Изберете правилните възглавници

Ако имате любима възглавница - запазете я. Няма значение формата, големината или вида, но е хубаво да се инвестира и в красиви възглавници направени от гъши пух. Те изглеждат пълни и ще накарат леглото Ви да изглежда приветливо, независимо в каква позиция ги слагате. Някои хора обичат да нахвърлят възглавниците си  небрежно, други да ги наредят като списания на стелаж.

 

Използвайте ленени завивки

Вместо памучни завивки и калъфки, използвайте лен. Доста хора го предпочитат заради това, че се поддържа лесно и не е нужно да е напълно изгладен, за да изглежда добре.

 

Сбогувайте се с чаршафите с ластик

Вместо ластиците, винаги можете да изберете обикновен чаршаф, с една идея по-голям размер от матрака, който да подпъхвате под него. Чаршафите с ластици са доста ангажиращи. Те карат матрака Ви да изглежда по-изпънат и доста по-твърд от обичайното. Създайте си навика всяка сутрин, когато си оправяте леглото, да подпъхвате и чаршафа под матрака. Размерът има значение, що се отнася и до големината на завивките Ви - за повече удобство, изберете по-голям от този, от който реално имате нужда. Ще бъдете изненадани от усещането за комфорт.

 

Ако имате нужда от професионално мнение относно бъдещите Ви чаршафи, експертите в нашия магазин за чаршафи в София са готови да Ви помогнат. Очакваме Ви!