0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN

Как да изберете правилното обзавеждане според Вашата зодия (част 1)

Вярвате или не, зодиакалният Ви знак разкрива много за Вас и за това как ще обзаведете Вашия дом. Независимо от предпочитанията Ви за стил, цвят и обзавеждане, всичко опира до това под кой знак сте родени.

 Ако не сте сигурни какъв да е интериорът на Вашия дом, разгледайте тази статия. Така ще успеете да направите правилния избор, когато влезете в нашия магазин за спално бельо и пердета в София.


 

Овен (21 Март - 20 Април)

Зодиакалният Ви знак Овен ли е? Ако е така, Вашият интериорен стил вероятно ще бъде по-съвременен. Помислете за оттенъци на бежово, бяло и черно, съчетани с различни съвременни текстури. Овните са склонни да бъдат по-импулсивни, така че може често да променят вътрешния дизайн. Този стил позволява съчетанието на модерни артикули с други тенденции, превръщайки го в идеалната среда за един Овен.

 

Телец (21 Април - 21 Май)

Представителите на зодия Телец обичат да бъдат заобиколени от природата, така че не е изненадващо това, че доста от тях се стремят да пресъздадат тази атмосфера в техните домове. Те обичат да бъдат заобиколени от груби дървени материали, които ги карат да се чувстват като в сърцето на гората. Дървени подове ще придадат рустикален чар на домовете им.

 

Близнаци (22 Май - 21 Юни)

Френският провинциален стил е предпочитаният от Близнаците, поради любовта им към абсолютно всичко роматнично. Независимо дали ще изберат некрещящи шарки или кръгли мебели, представителите на тази зодия се стремят към перфектния баланс между красотата и удобство.

 

Рак (22 Юни - 22 Юли)

Ако Вие сте родени под този зодиакален знак, може би сте силно привлечени към традиционния стил, който се характеризира с уют и усещане за нещо познато. Вдъхновен от 18-ти и 19-ти век, в него преобладават тъмни и топли тонове. Стилът на обзавеждане е кралски, като обикновено се използват тежки материи.

 

Лъв (23 Юли - 23 Август)

Независимо от това че Лъвовете са силно привлечени от изобилието, някои от тях също обичат спокойната домашна среда. Те също така се радват на интересното съчетание от традиционното обзавеждане и по-съвременни материи.

 

Дева (24 Август - 23 Септември)

Девите обичат реда. Те предпочитат модерния стил, що се отнася до обзавеждането. Корените на този стил могат да бъдат намерени в германския и скандинавския дизайн, които допринасят за атмосферата на лекота и простота.

 

Независимо от това дали сте избрали стила на обзавеждане за Вашия дом или имате нужда от помощ при този избор, заповядайте в нашия магазин за спално бельо и пердета в София. С удоволствие ще ви помогнем да намерите правилния продукт.