0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN

Каква трябва да бъде идеалната спалня?

Каква трябва да бъде идеалната спалня? ... Зависи от вашата собствена визия за "идеална спалня" - тук няма ограничения.

 

Зависи от индивидуалната  концепция за "идеалната спалня" на всеки. От дизайнерска гледна точка, тя може да бъде толкова малка и уютна като будоар - с маса от красиви дрънкулки и голямо хай-тек пространство -  с легло в средата.

Но във всеки случай, това е част от вашия дом където можете да се отпуснете и да придобиете нова енергия. Ето защо е важно леглото и матрака да са с високо качество и да  са произведени в съответствие с модерните технологии. От какви критерии трябва да се ръководим при закупуване на спално бельо?
Ние всички знаем колко лесно уязвим е сънят.Той може да бъде съсипан от такава "дреболия" като насъбралия се чаршаф под тялото ни. Примери за такива дребни неща всеки от нас може да даде, повече от една дузина.

И тук трябва да е абсолютно водещ критерия за качествената и точна изработка от производителите на спално бельо.

Първо, спалното бельо трябва да бъде изработено от абсолютно естествен материал.

На второ място е перфектната изработка. Всички шевове трябва да бъдат на мястото си и без да се усещат от тялото.

Спалнята е място за релакс и спокойствие, място което определя как ще се развие останалата част от деня ви. Място което си е само ваше и можете да останате насаме с мислите си, да се отдадете на любим човек или просто да се отпуснете в прегръдките на съня…ето защо това е стаята, към която трябва да се отнасяте с най-голямо уважение. Важно е да инвестирате достатъчно в това място, за да имате желанието в края на деня да се върнете в нея.

Относно декорацията в спалнята, цветовете на стените, пердетата и мебелите, може би добра идея е да изберете нещо неутрално. Неутралните цветове са не само успокояващи, но и ви позволяват да смените целия изглед и излъчване на спалнята само с подмяната с ново и хубаво спално бельо. На пазара има толкова много различни видове спално бельо, че вероятно ще се изумите от видовото разнообразие, различните десени и материи. Хубаво е да изберете нещо, което е не само атрактивно за окото, но и под чаршафите. Египетският памук вероятно е най-комфортната и луксозна материя в спалното бельо.

„ЛИВИА-М” предлага спално бельо  в няколко тематични области:

  • Колекция „Хармония”: изумително чисто съчетание от едноцветни тъкани с дискретна бродерия на калъфките.
  • Колекция „Романтика” :Великолепни модели от бродерии, в модерни съчетания с едноцветни тъкани – уникално съчетание между вечната класика и модерното усещане за уникалност!
  • Колекция „Бори”: Елегантност, изящество и много дързост лъхат от десените в тази колекция. Ако направите своя избор в нея, несъмнено ще бъдете с чувството че сте на верния път денонощно!