0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN

Как да изберете правилното обзавеждане според Вашата зодия (част 2)

Продължаваме темата за правилното обзавеждане на дома според Вашата зодия, за да бъдете повече от сигурни кои продукти да изберете, когато посетите нашия магазин за пердета и спално бельо в София.

Везни (24 Септември - 23 Октомври)

Везните предпочитат да стоят настрана от пищния стил. Представителите на тази зодия обичат минималистичния интериор. Той се постига най-добре с монохромна палитра, простота и изчистени линии. Можете да използвате цветове като акценти, но не е добре те да доминират в помещенията Ви.
 

Скорпион (24 Октомври - 22 Ноември)

Скорпионите обичат да се открояват. Те са съблазнителни, страстни и не се страхуват да изкажат мнението си. По-голямата част от Скорпионите избират индустриалния стил. Ако сте от тях, ще трябва да инвестирате в метални елементи и мебели. Не се притеснявайте да използвате черния цвят и ако можете, добавете елементи с открита тухлена зидария във Вашия дом.

 

Стрелец (23 Ноември - 21 Декември)

Стрелците обичат да пътуват. Не е изненада за никого, че стилът им на обзавеждане трябва да напомня за морето. Независимо дали живеете близо до морето или не, можете да се докоснете до нюансите на приглушено синьо, сиво и/или зелено и бяло, в съчетание с други плажни цветове.

 

Козирог (22 Декември - 20 Януари)

Като най-големите работохолици от всички зодии, Козирозите ценят реда, но също и удобството. Скандинавския стил предлага чиста естетика и достатъчно светлина, за да им помогне да работят още по-здраво и качествено. Подобно на минималистичния стил, скандинавският се характеризира с простота, съчетана с функционалност.

 

Водолей (21 Януари - 19 Февруари)

Водолеите са известни с това, че имат въображение и силен характер. Ето защо смятаме, че бохемският стил им приляга най-добре, независимо от това дали става дума за мебели или аксесоари. Всичко се свежда до артистичност - цветовете, шарките, декорациите за стените. Растенията също са важни за постигането на този стил.

 

Риби (20 Февруари - 20 Март)

Силно артистични и страстни, Рибите са воден знак, предпочитащ стилове люшкащи се между традиция и модерност. Добре е да използват стъкло, метал и дърво при вътрешния дизайн. Могат да освежат стените си с ярки произведения на изкуството.


 

Ако сте готови да промените интериорния дизайн на Вашия дом, заповядайте в нашия магазин за пердета и спално бельо в София. Нашият екип от професионалисти Ви очаква!