0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN

Как да изберем правилните чаршафи за да се преборим със студените зимни нощи

Тъй като температурите стават все по-ниски, има вероятност да сте се замисляли за това какви чаршафи да изберете за тази зима. Точно като любимото ви зимно одеяло, намирането на най-удобните чаршафи за зимата почти сигурно означава това, че ще прекарвате студените зимни нощи в комфорт и дълбок сън.

Но как ще разберете кои чаршафи ще Ви харесат най-много, с цялото това разнообразие от налични тъкани? Тази статия ще Ви помогне да изберете правилните тъкани за зимата, когато стъпите в нашия магазин за чаршафи в София.

Чаршафи от Фланелет

Когато става въпрос за зимни чаршафи, фланелетът е най-популярният и често срещан. Той е изработен от дебела четкана тъкан и обикновено включва вълна, памук и друг синтетичен материал. Той е издрължив, изолиращ, а в същото врене е лек, което го прави чудесен избор за зимата и достатъчно топъл, за да осигури комфорта Ви през студените зимни нощи, без да Ви кара да се потите.

Чаршафи от полар

Чаршафите от полар са перфектният избор, ако търсите нещо изключително топло. Синтетичният трикотажен плат е известен като един от най-топлите варианти на пазара, защото е създаден за изолация. Влакното е изключително меко и е направено да изолира топлината дори в най-студените условия, така че може да е точния комплект чаршафи за Вас тази зима, ако не сте особено голям почитател на по-хладно време.

Лен

Докато ленът е любимият избор за чаршафи през лятото, той е също толкова подходящ и за зимата. Този тип материя се усеща като луксозен. Ленът е подходящ за всяко пране и е известен с това, че може да регулира температурата, благодарение на абсорбиращите влакна. Върши прекрасна работа през зимата, защото се затопля, но не е прекалено тежък. Най-хубавото е, че ленът е дишащ, което ще Ви помогне да се чувствате удобно, без да сте плътно прилепнали за леглото.

 

Имате ли нужда от нови чаршафи за зимата? Подгответе се за ниските температури с висококачествените продукти, които предлагаме в нашия магазин за чаршафи в София! Очакваме Ви.