0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN

Изберете най-подходящата покривка за коледните празници!

Коледа наближава! Основните събития са вечерята на Бъдни вечер и Коледния обяд. Със сигурност има много елементи, които трябва да се вземат предвид, когато създавате празнична обстановка във Вашия дом.

Свещи, постелки, и дори малки щрихи като декорации на столовете и коледни бисквити. Има един елемент, обаче, който трябва да бъде взет под особено внимание - коледните покривки. В нашия магазин за текстилни изделия в София ще можете да направите правилния избор за коледна покривка, която да създаде празнично настроение.

 

За по-голям ефект е важно да изберете подходяща цветова схема. Сребърните и златните текстилни елементи придават стилно, класическо усещане, докато лилавите, бирените и черните помагат за създаването на по-модерен вид. Бяла посуда, в комбинация с подходящата покривка, може да изглежда прекрасно, особено когато бива съчетана със златни свещници и метални орнаменти. За повече лукс, обмислете да “опаковате” облегалките на столовете с различни материи.

 

Фокусирайте се върху това да поддържате нещата във Вашия дом елегантни и максимално изчистени. Наближава Коледа, така че ще имате много вещи в къщи, както и може би тичащи наоколо деца. Затова е важно да не се създава усещане за претрупаност, а подходящата коледна покривка ще изиграе съществена роля за това.

 

Ако имате нужда от нещо, което да привлича вниманието на масата, то може да комбинирате правилната коледна покривка с малки гирлянди около свещниците и другите елементи от декорацията. Границата е много тънка, а ако бъде премината, коледната обстановка може много лесно да бъде претрупана с неща, които няма нужда да бъдат там. Добрата новина е, че в нашия магазин ще можете да откриете широка гама от покривки със всякакви десени, които са подходящи за Вашия дом. С помощта на нашите експерти в областта, ще можете да направите правилния избор, за да може да създадете не само комфорт, но и едно прекрасно празнично настроение!

 

Ако искате да създадете празнично настроение с правилната коледна покривка, заповядайте в нашия магазин за текстилни изделия в София. Очакваме Ви!