0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN

Няколко полезни съвета за коледна украса и празнично настроение

Наближава Коледа, когато навън е студено, вали сняг и единственото нещо, което много хора искат е да се затворят по къщите си, на топло, с чаша вино. Какво означава това? Време е да започнете да украсявате Вашия дом за Коледа.

Когато става въпрос за коледна украса, вероятно първото нещо, за което се сещате е коледната елха, с безброй мигащи лампички и внимателно поставени гирлянди и коледни играчки по нея. Само че, украсата във Вашия дом може да бъде навсякъде, дори и по прозорците. Те са идеалната възможност да покажете своя коледен дух на всеки, който минава покрай вашия апартамент или къща. Ако не сте сигурни как да украсите прозорците си за Коледа, нашият магазин за пердета и щори в София винаги може да Ви помогне с полезни съвети. Ето и някои от тях.

 

Докато вали сняг, няма друго нещо, което да създаде толкова комфорт, колкото запалването на коледни свещи. Със сигурност ще се насладите на уханията на празнични сладки и препечена канела, а съседите и случайните минувачи пък ще се насладят на гледката на трептящата светлина на свещите по первазите Ви.

 

Един от най-лесните начини да украсите Вашия дом за Коледа е да поставите коледната елха точно пред прозореца. Добре осветената и украсена елха е идеалното допълнение към всяко жилищно пространство през зимните месеци. Коледните лампички по первазите и по горните ръбове на прозорците също са един доста лесен начин да покажете, че във Вас и Вашия дом има коледен дух, който скоро няма да Ви напусне.

 

Независимо от това какви пердета и щори имате в дома си, ако те пропускат поне малко светлина, можете да се възползвате максимално от това тяхно качество. Гирляндите също играят важна роля за коледния дух. Те могат да бъдат във всякакви цветове - бели, жълти, зелени, червени, сини, лилави - изборът е почти безкраен. В зависимост от цвета на пердетата и щорите, в комбинация от останалата част от интериора, можете да изберете подходящия тип гирлянди, в цветове, които да заявят смело, че очаквате Коледа както никой друг в квартала.

 

Посетете нашия магазин за пердета и щори в София. Ние имаме широка гама от продукти, които ще допринесат за уюта във Вашия дом. Очакваме Ви!