Доставка и плащане

Условия за доставка
Чл. 13. Доставката на поръчаната стока се извършва при следните условия:
т. 1. Поръчаната стока се доставя на посочения от Клиента адрес. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.
т. 2. Поръчаната от Клиента стока се доставя до 10 (десет) работни дни на посочения от него адрес, при условие, че поръчката е потвърдена от Потребителя и адреса за доставката е посочен точно и е валиден.
т. 3. Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка.
т. 4. Ако Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, поръчката се счита за отпаднала и Продавачът се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка.
т. 5. В случай, че Клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка разходите по допълнителната доставка. Разходите за втората доставка се заплащат при получаване на стоката, едновременно с общата сума за поръчката и първата доставка.
т. 6. Ако трето лице се ангажира с приемането и потвърждаването на получаването на поръчаната стока от името на първоначалния Клиент, направил поръчката, последният няма право да върне стоката или да прави възражения относно доставката.

Начин на плащане
Заплащането на поръчаните стоки се извършва по следните начини:
1. Чрез наложен платеж - заплащането на избрания продукт става в момента на извършване на доставка, като съответната сумата се предава на куриера.
2. С карта - плащане на поръчката с кредитна / дебитна карта. Видовете приемани карти са: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY; При заплащане с карта:
- Отваря се платежна страница на обслужващата ни банка (ОББ), където въвеждате данните на вашата карта.
- Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация.
- При успешна трансакция (получена авторизация), на екран се визуализира трансакционна бележка, която разпечатвате или запазвате.
- Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode. Максималната сума за трансакция е 10 000 лева.
Чрез системата e-pay трансакционната валута при плащане с карта е Български лев (лв.). Ако на сайта има и цени в други валути, освен Български лев, те са само за информативни цели и могат да не са съвсем еднакви с начислената по вашата карта сума в същата валута.