0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN

Какви ще са преобладаващите цветове за спално бельо тази пролет?

Дори и да не сме се разделили все още със зимният сезон, много скоро ще преминем към по-леки дрехи и завивки, а в това число и спално бельо.

Какви ще са основните цветове на пазара при избора на спално бельо в София и страната? Ще разберете повече в следващите редове!

 

Забравете тежките зимни материи и се пригответе за пъстри, свежи и цветни мотиви, с които да посрещнете приповдигнатото настроение, което носи пролетта в себе си. Пролетта е първият сезон от годината, който още от древни времена е честван като празник на новото начало и зараждащия се живот. С появата на зеленото разлистване до първите цветчета и майските изобилни цветове, не е случайно че флоралните мотиви продължават да бъдат изключително модерни и подходящи за пролетно спално бельо.

 

Представете си едно прекрасно декорирано спално бельо в букет от пролетни цветя, които да внесат цвят и настроение във Вашата спалня. При избора на спално бельо в София, магазинът на Ливиа-М няма конкурент по отношение на цена, качество и разнообразие.

 

Освен така обичаните флорални елементи в различни пъстроцветни разцветки, тази пролет на мода също ще бъдат меките памучни чаршафи, както и ватираните одеяла и юргани. Преобладаващите материи ще са памучен сатен, ранфорс и  перкал . Те са широко предпочитани защото осигуряват както мекота и удобство, така и лекота, присъща за предстоящия пролетен сезон.

 

Ако обичате геометрични форми, няма да останете разочаровани. Стилизираните геометрични форми в комбинация с цветните елементи присъщи на китайското изкуство също ще бъдат на мода тази година.

 

Ако сте готови да започнете да търсите пролетно спално бельо за Вашия дом, Ливиа-М ви кани да разгледате нашият богат асортимент от спално бельо в София. Екипът ни има дългогодишен опит и с радост ще Ви съдейства, за да направите най-правилния избор за Вас. Очакваме Ви онлайн и на място в нашият магазин!