0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN

Внесете цвят и свежест в спалното бельо това лято!

Въпреки биполярната пролет, на която се радваме напоследък, лятото чака на прага и е редно да го посрещнем подобаващо.

Едно от често подценяваните, но изключително важни решения за внасянето на настроение в дома е именно изборът на спално бельо. Като лидер на пазара на спално бельо в София, ние знаем от каква първостепенна важност е то за качеството не само на съня, но и на ежедневието ни като цяло. 

 

Как да разнообразим спалното бельо, така че да внесем усещане за лекота и лятно настроение? Ето няколко ценни съвета!

 

Летни цветове

Докато е нормално да изберем по-монотонни цветове през зимата, то лятото е перфектният момент да се фокусирате върху по-смели и светли нюанси. Оставете наситените и тъмни цветове в гардероба и извадете (или купете) спално бельо в свежи цветове като мента, слонова кост, лайм и защо не огнен оранж? 

 

По-малко завивки

Внесете лекота в интериора като приберете дебелите зимни чаршафи, многото възглавници и възглавнички, които вкарват уют в студените месеци, както и любимото Ви зимно одеало и ги заменете с по-малко слоеве и повече настроение.

 

По-леки материи

Избягвайте спарващи материи през лятото, за да си осигурите по-качествен и спокоен сън. Приберете вълнените и другите тежки материи в гардероба за следващата зима и вместо това изберете по-тънки и леки материи за горещите месеци. Сатен, лен или памук — няма да сбъркате която и от тези материи да изберете. Дори да се придържате към памучно спално бельо си струва да пробвате поне калъфки за възглавници от лен, защото лесно отвеждат влагата и потта без да спарват и дразнят кожата.


Накрая, но не на последно място, е важно да изберете спално бельо от качествени материи, за да осигурите комфорт на Вас и Вашите близки. Когато става дума за избор на спално бельо в София, Ливиа-М се слави с качество на достъпни цени, както и богато разнообразие от комплекти, материи и разцветки. Няма да Ви подведем!