0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN

3 прости стъпки, с които да декорирате спалнята си като дизайнер

Чудели ли сте се как един дизайнер би декорирал спалнята си? Копнеете ли да създадете луксозен вид у дома? Създаването на уют в спалнята изисква повече от закупуването на нови чаршафи или завивки.

С наближаването на есента, няма по-добро време от сега да освежите спалнята си. Консултантите от нашия магазин за чаршафи в София са Ви приготвили няколко идеи за това как да създадете уютно кътче у дома си и то да изглежда сякаш е декорирано от дизайнер. Вижте стъпките! 

 

Стъпка 1: Представете си как бихте искали да изглежда стаята.

Първото нещо, което всеки трябва да направи е да си даде сметка дали леглото е подходящо за спалнята. Дори и да не е, позиционирайте го правилно, може да Ви улесни в постигането на крайната цел - трансформацията. Освен че служи за осигуряване на качествен сън, матракът трябва да изглежда добре. С точния матрак, не само стаята ще изглежда луксозно, но и ще се усеща така. 

 

Стъпка 2: Закупете качествено спално бельо. 

След като вече имате базата, избирането на качествени чаршафи и завивки е следващата стъпка за постигане на красиво декорирано легло. Консултантите на магазина ни за чаршафи в София, например, може да ви дадат някои идеи за това как да декорирате дома си. Ние предлагаме качествено спално бельо в различни цветове и дизайни и смятаме, че имаме точния продукт за Вас. 

 

Стъпка 3: Декорирайте леглото си като професионалист.

След като закупите новото спално бельо е важно да го използвате правилно. Малките детайли са важни. Може да използвате възглавници, комарници и други аксесоари за постигане на желания ефект. Например, комарниците имат меланхоличен и романтичен вид, който мнозина търсят в спалнята си. Този елемент има огромна декоративна сила и е достъпен за всеки.

 

В магазина ни за чаршафи в София можете да намерите всичко, от което имате нужда за Вашата спалня. Надяваме се, че успяхме да Ви улесним със съветите, които Ви дадохме. Ако сте готови да започнете декорирането, обадете ни се. Може би имаме точно това което Ви трябва!