0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN

Какви чаршафи да изберем тази зима?

С настъпването на студените месеци е време да подготвим дома за зимата. Какво значи това в света на спалното бельо?

Ако разчитате на по-леки материи за лятото, е добре да помислите за по-плътни чаршафи, които да задържат топлината и уюта в спалнята. Ливиа-М е сред лидерите на пазара на чаршафи в София и предлага богато разнообразие от спално бельо, а днес ще Ви дадем повече насоки как да изберете подходящи материи за зимата.

 

Класически памук

Независимо от сезона, няма как да сбъркате ако заложите на висококачествен памук за Вашето спално бельо. Изработени от памучни влакна, чаршафите от памук имат висока абсорбираща способност и задържат температурата — лятото разхлаждат, а през зимата затоплят. Освен това са лесни за поддръжка и стига да спазвате упътванията на етикета за правилно изпиране и сушене, спалните комплекти от памук ще Ви служат много дълго време.

 

Фин сатен

Друг популярен избор за зимата са чаршафи от фин сатен. Той се отличава с висока терморегулация, което означава че ще Ви държи топло през зимата и ще охлажда през лятото. Качествените чаршафи от сатен са изработени от 100% памучна прежда, което ги прави гладки, меки и с дълъг експлоатационен живот.

 

Плюшен микрофибър

Този вид материя е чудесна за студените зимни месеци, защото не само наподобява на истински плюш, а и е изключително мека на допир. Микрофибърът задържа топлината, няма нужда от гладене и съхне бързо. Имайте предвид, че се пере на по-ниска температура. Малък недостатък на микрофибъра е, че е по-малко дишаща материя от памука, например.

 

Ако все още се чудите какви чаршафи да изберете този зимен сезон за Вашия дом, обърнете се към магазина на Ливиа-М. Предлагаме богато разнообразие от спални комплекти и чаршафи в София. А чрез нашия сайт, можете да поръчате и онлайн за всяка част от страната. Доверете се на качеството и опита!