0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN

Какво трябва да знаете за пердетата ушити по поръчка?

Пердетата са задължителен елемент за уюта и комфорта на всеки дом. И макар да е възможно да намерите точно това, от което имате нужда като размер, плат и цвят директно в магазина, това е малко вероятно.

Ако имате нужда от пердета ушити по поръчка, които наистина да отговарят на Вашите изисквания, е нужна малка подготовка от Ваша страна. Като лидер в шиенето на пердета по поръчка в София, нашия екип е тук за да сподели няколко полезни съвета.

 

Започнете с избора на материал

Първото решение, което трябва да вземете е именно от какъв материал искате да бъдат ушити Вашите пердета. Отговорът ще зависи от степента на слънчева светлина, едирност, и стил, които търсите, както и стаята, за която са предназначени пердетата. Изберете по-плътни материи за спалнята и заложете на по-прозрачни и ефирни материи за кухнята, хола и всекидневната.

 

Кройката е от централно значение

Кройката на Вашите пердета до голяма степен ще определи цялостния вид на стаята. Основните видове кройки са:

Падащи право надолу — това е най-лесният и най-често срещан метод за ушиване на пердета. Той е подходящ както за ниски, така и за помещения с високи тавани. Освен това, тази универсална кройка приляга добре както на по-класически интериори, така и на модерни такива.

В къдрици и волани — не всички прозорци са подходящи за такъв вид кройка. Тя е най-подходяща за детската стая и интериори с по-романтичен и кукленски стил. Ако харесвате бохо интериорни решения, такъв вид кройка също би била добър завършек на стаята.

С надипляния (симетрични и асиметрични) — такъв тип пердета са подходящи за големи помещения с високи прозорци. Към тях може да добавите пискюли, ресни или други детайли. Имайте предвид че надиплените пердета са по-трудни за поддръжка.

 

Ако търсите надежден магазин за пердета по поръчка в София, не се колебайте да се свържете с нашия екип в Ливиа-М. Заложете на качественото изпълнение и материи. Няма да Ви подведем!