0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN

Сатенените чаршафи – алтернатива на спалното бельо от коприна

Много потребители се чудят каква е причината спалното бельо от сатен да е толкова популярно. Всъщност, причините са доста.

Сатенените чаршафи са идеален избор за хора с чувствителна кожа. Те са изцяло хипоалергенни, което ги прави в пъти по-хигиенични от спалното бельо от синтетични материи.

Разбира се, не бива да пропуснем и качествата на самия текстил. Сатенът е гладък и мек на допир. Така че, ако искате да се чувствате наистина специални, помислете за сатенено спално бельо. Ако искате да се възползвате от невероятното разнообразие от качествени сатенени чаршафи, които са перфектната алтернатива на спалното бельо от коприна, обърнете се към Ливия М - нашия магазин за чаршафи в София.

Кое да изберем - сатен или коприна?

Ако имате неограничен бюджет, можете да се насочите към копринено спално бельо, тъй като коприната има по-добри попивателни свойства от сатена. Ако сте с ограничен бюджет, обаче, и държите на качествени чаршафи, най-добрият избор за Вас е сатенът.

Сатенът има лицева повърхност, която силно напомня тази на коприната. Текстилът обикновено е изкуствено избелен или произведен с определена шарка. Спалното бельо от сатен се прави от натурален памук със специално вплетени една в друга нишки. Колко ще бъдaт здрави Вашите сатенени чаршафи зависи от това колко силно са вплетени памучните нишки.

Спалното бельо, произведено от натурална сатенена тъкан е много устойчиво на намачквания. Това Ви позволява да не поставяте никакво шалте или друго покривало върху спалнята си, а леглото Ви винаги ще изглежда спретнато и елегантно. В долълнение трябва да кажем също, че чаршафите от сатен не променят своите цвят и форма, което означава, че можете да ги използвате по-дълго време. 

Ако искате да се радвате на здрави, качествени и меки чаршафи, непременно изберете спално бельо от сатен. То е много по-евтина алтернатива на коприната, но притежава почти същите свойства и непременно ще подобри Вашия сън. Ливиа М е магазин за качествени чаршафи в София. Ние предлагаме богато разнообразие от качествено спално бельо на разумни цени.