0    

Ливиа-М - ТекСтил за (за)виждане
BG     EN

Мисия стилен интериор: качествени пердета и щори

Разкрийте потенциала на вашия интериор. Как? С качествени пердета и щори. Много хора не обръщат внимание на тези на пръв поглед ненужни елементи от интериора, но те могат да ви помогнат лесно да преобразите всяка стая.

Разбира се, за да се възползвате от пълния потенциал на тези допълнения към интериора е необходимо да изберете добър магазин с качествени продукти. Ако търсите магазин за пердета и щори в София, непременно се отбийте в Ливиа М. 

Първо, нека разграничим пердетата от завесите. Ще се изненадате колко много потребители не правят разлика между тях. Та, пердетата се различават от завесите по материала, от който са изработени. Обикновено пердетата са прозрачни или полу-прозрачни. Но това съвсем не ограничава потребителите откъм цветове и щампи. Дори напротив.

В зависимост от това какъв стил се надявате да постигнете, можете да избирате от голямо разнообразие цветове и мотиви за Вашите пердета. Тук е мястото да решите коя гама искате да използвате. Имайте предвид, че студената гама обикновено се прилага в помещения с югоизточно изложение, за да внесат баланс в помещението. Топлата гама пък се използва, за да внесе топлина и уют в стаята. Изберете пердетата в цветове, които допълват останалото помещение, за да го направите наистина стилно.

Правилните щори допълват интериора

Щорите са също толкова важен елемент от интериора в една стая. Те могат да се превърнат в идеален завършек на декора, като същевременно внасят уют в по-малките помещения. Много дизайнери твърдят, че щорите са задължителен елемент ако искате да постигнете един наистина завършен вид в помещението. Има много различни видове щори на пазара, които могат да паснат на всеки бюджет и стил. При избора на идеалната щора за Вашия дом, имайте предвид също дали търсите пълно или частично затъмнение на стаята. 

Ще се изненадате колко е лесно да преобразите пространството с нови пердета и щори. Изберете качествени материали ако искате да се радвате на допълненията в интериора си дълго време.Нашият магазин за пердета и щори Ливиа М предлага разнообразие от продукти в София. Тук ще откриете всично необходимо, за да разкриете потенциала на Вашия интериор. Посетете ни – нашите консултанти с удоволствие ще Ви помогнат в избора.